- JEG HAR FORTSATT TRO PÅ HAM: Selv om Charlie Sheen stadig er innblandet i nye skandaler, så har hans ekskone Denise Richards tro på at han kommer til å klare seg. Foto: All Over Press
- JEG HAR FORTSATT TRO PÅ HAM: Selv om Charlie Sheen stadig er innblandet i nye skandaler, så har hans ekskone Denise Richards tro på at han kommer til å klare seg. Foto: All Over Press Vis mer

Støtter sin skandaliserte eksmann

Men filmstjernen er likevel mest bekymret for parets to døtre...

Publisert
SEHER.NO: Denise Richards er lei seg for det som har skjedd med hennes eksmann Charlie Sheen. Men hun har likevel stor tro på at han skal klare seg, også denne gangen.

Imidlertid er hun mer bekymret for parets to døtre Sam (6) og Lola (5) - som skal være ukjent med dagens skandaleoverskrifter.

- Jeg er bekymret for barna mine. Jeg forsøker å holde dem trygge, sier Richards på The Today Show.

Charlie Sheen er i trøbbel igjen, etter at han i morgentimene tirsdag ble funnet kollapset i sin suite på Plaza Hotel i New York. Sheen ble seinere kjørt på sykehuset der han fikk selskap av ekskona Denise Richards. Tidligere på kvelden skal en tydelig ruspåvirket Sheen ha spist på restauranten Daniel, sammen med ekskona. Til daten skal Sheen ha hatt med seg en prostituert, ifølge Radaronline.com.

Da programlederne på The Today Show forsøkte å presse Denise til å fortelle hva som egentlig skjedde, nektet hun å gå inn på temaet.

- Det er noe jeg vil holde privat. Det å være mor, det er det viktigste for meg, sier hun.

Den vakre skuespilleren kunne likevel avsløre at det ikke var henne som ringte politiet for å rapportere Sheens oppførsel.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Fant naken dame skrikende innelåst i Sheens skapVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer