STØTTE: Solange tror alle jenter og kvinner kan bli gode mødre og angrer selv ikke på at hun fikk barn i ung alder.  Foto: All Over Press
STØTTE: Solange tror alle jenter og kvinner kan bli gode mødre og angrer selv ikke på at hun fikk barn i ung alder. Foto: All Over PressVis mer

Støtter Jamie Lynn

Beyoncès lillesøster Solange er også tenåringsmamma. Nå gir hun støtte til Jamie Lynn.

SEHER.NO: Superstjernen Beyoncè Knowles (26) yngre søster, Solange Knowles (21), vet hva det vil si å være tenåringsmamma.


Hun ble mor til sønnen Daniel Julez da hun var kun 17 år gammel og nå gir den talentfulle ungjenta sin støtte til Britney Spears gravide lillesøster, Jamie Lynn (16), skriver Contactmusic.com.


Jamie Lynn sjokkerte en hel verden da hun i desember i fjor offentliggjorde at hun venter barn med sin 18-år gamle kjæreste Casey Aldridge.


Dette betyr at "Zoey 101"-stjernen, i likhet med Solange,  vil bli mor i en alder av 17 år.


Men på tross av at hun fikk barn i ung alder, angrer ikke Solange på sin lille sønn.


- Jeg har bare vært så utrolig heldig, for sønnen min er den kuleste ungen noensinne. Selvfølgelig var det tøft det første året, da det ble lite søvn og all tid ble brukt på han, men det var verdt det. Det har vært helt knall for meg, sier hun.


Og Solange tror alle kvinner, uansett alder, kan bli gode mødre.


- Mange tviler, men når man får et barn tror jeg man skal være veldig ufølsom for at man ikke skal synes det er bra, uansett alder. Jeg har hørt historier om mennesker som er 14 år når de får barn og som bare sklir rett inn i mammarollen. Det er ingenting som kan sammenlignes med det emosjonelle båndet, det er ikke noe man kan angre på, sier hun.

LES OGSÅ: - Knust etter utroskap