Jenna Dewan:

Støtter eksmannens nye flamme

- La oss leve i en verden hvor vi støtter hverandre.

GODT FORHOLD: Selv etter bruddet skal Channing Tatum og Jenna Dewan ha et godt forhold. Nå støtter også sistnevnte eksens nye flamme. Foto: NTB Scanpix
GODT FORHOLD: Selv etter bruddet skal Channing Tatum og Jenna Dewan ha et godt forhold. Nå støtter også sistnevnte eksens nye flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober ble det kjent at kjekkasen Channing Tatum (38) hadde funnet lykken igjen et halvt år etter bruddet fra Jenna Dewan (37), og det ble raskt kjent at hans nye flamme var sanger og låtskriver Jessie J (30).

Siden den gang har de to turtelduene vært på alles lepper, og Channing var blant annet blant publikum i London da Jessie J spilte i Royal Albert Hall tidligere denne måneden.

Støtter hverandre

Jenna og Channing har gått videre på hver sin kant etter bruddet, og nå beviser førstnevnte en gang for alle at det er svært god stemning mellom henne og eksen etter bruddet.

På sin Instagram-story tar nemlig 37-åringen Jessie J i forsvar etter at fansen skal ha gått hardt ut mot henne. Flere påpeker nemlig den slående likheten mellom de to brunettene, og flere mener at Channing har valgt en tro kopi av ekskona.

I et lengre innlegg på Instagram skriver Jessi J blant annet at det er feil av andre å sammenligne henne med en annen vakker kvinne.

- Jeg brukte hele barndommen min på å prøve å være komfortabel i min egen kropp, akkurat som så mange andre unge jenter, skriver hun blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

💭

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

Videre påpeker sangeren at alle er gode nok, akkurat som de er. Hun legger heller ikke skjul på at hun har slitt opp gjennom årene, men at hun nå ønsker å lage musikk som kan hjelpe andre.

Bare noen få timer senere hyllet Jenna artisten for åpenheten.

- Amen Jessie! Kvinner for kvinner hele veien. Ikke noe rom for negativitet. La os leve i en verden hvor vi støtter hverandre og løfter hverandre opp. Som jeg sa tidligere, positive vibber hele veien. Ikke noe annet enn respekt, skriver Jenna i et innlegg på sin Instagram-story.

STØTTENDE: Jenna svarer Jessie J på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram
STØTTENDE: Jenna svarer Jessie J på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Kan ikke få barn

Åpenheten fra 30-åringen kommer kort tid etter at hun åpenhjertig fortalte at hun ikke kan få barn.

Ifølge en rekke medier, deriblant E! Online, kom 30-åringen med en svært personlig og hjerteskjærende kunngjøring fra scenen under konserten i London.

- For fire år siden ble jeg fortalt at jeg ikke kan få barn. Det er OK, jeg skal ha barn, stol på meg. Da legen min fortalte det, var reaksjonen min: «Oh hell nooooooo».

Jessie J kom med utleveringen i forkant av at hun opptrådte med låten «Four Letter Word».

Artisten forklarte at sangen ble til som et direkte resultat av den tunge beskjeden fra legen.

Saken fortsetter nedenfor.

TABBE: Da talkshow-verten Ellen DeGeneres skulle introdusere Jenna Dewan, gikk det litt i glemmeboken at hun og hennes tidligere ektemann Channing Tatum har gått hvert til sitt. Bilder med tillatelse fra TV 3 Vis mer

- Jeg forteller ikke dette for å få sympati. Jeg er en av millioner av kvinner, og menn, som har gått gjennom dette og som kommer til å gå gjennom dette. Jeg ville skrive denne sangen for meg selv i en tid preget av smerte og sorg. Men også for å gi meg selv og andre glede i form av at de kan lytte til denne i tøffe tider.

- Så hvis du noen gang har opplevd noe lignende, eller kjenner noen andre som går gjennom dette, eller som har mistet et barn, vær så snill - vit at dere ikke er alene med smerten, fortsatte hun, ifølge nettstedet.

Fansen hyllet Jessie J i form av applaus, og til stede i salen var også Channing.

- Denne kvinnen åpnet nettopp opp hjertet sitt fullstendig på scenen i Royal Albert Hall. De som var til stede var vitne til noe helt spesielt. Wow, skrev han på Instagram.

LES OGSÅ: Slik bekrefter de bryllupsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer