Jennifer Garner og Ben Affleck:

- Støtter eksmannen etter bruddet

Ben Affleck støttes av flere etter bruddet med Ana de Armas.

GOD STØTTE: Ben Affleck og Jennifer Garner har stått støtt ved hverandres side - også etter skilsmissen. Foto: ENT / Splash News / NTB
GOD STØTTE: Ben Affleck og Jennifer Garner har stått støtt ved hverandres side - også etter skilsmissen. Foto: ENT / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Vi kan mildt sagt si at vi oftere hører om de skitne skilsmissene i Hollywood, hvor partene ikke blir enige om verken det ene eller det andre, enn når brutte ekteskap får en lykkelig slutt.

Det kan derfor være overraskende for mange når en skilsmisse går stille for seg, slik den tilsynelatende gjorde for Jennifer Garner (48) og Ben Affleck (48).

Duoen har de tre barna Violet (15), Seraphina (12) og Samuel (8) sammen, og mye tyder på at de har funnet en løsning som passer for dem, når det gjelder å oppdra barna og ha kontakt med hverandre - også etter å ha gått hver til sitt.

Det tidligere stjerneparet var gift i 13 år, men separerte seg i 2017. «Batman»-stjernen har tidligere innrømmet at skilsmissen var et stort nederlag, og at det er hans livs største anger.

DEN GANG DA: Jennifer Garner og Ben Affleck i forbindelse med Oscar-utdelingen i 2013. Foto: Jim Smeal /BEI /REX / NTB
DEN GANG DA: Jennifer Garner og Ben Affleck i forbindelse med Oscar-utdelingen i 2013. Foto: Jim Smeal /BEI /REX / NTB Vis mer

Det har imidlertid ikke hindret ham i å gå videre etter ekteskapet med Garner. Det siste året har han nemlig vært sammen med skuespiller Ana de Armas (32), men forrige måned ble det kjent at duoen skal ha gått hver til sitt.

Støttes av eksen

De tidligere turtelduene forelsket seg på settet til den kommende thrilleren «Deep Water». Verken Affleck eller de Armas har uttalt seg om det angivelige bruddet, men kilder nær førstnevnte hevder han nå søker trøst hos ekskona.

- Ben er glad, sunn og har det fint etter bruddet med Ana, sier en kilde til ET Online, og fortsetter:

- Bens venner og Jennifer Garner støtter ham i å gå videre. De som står Ben nær mente at forholdet ikke fungerte for noen av dem lenger.

Videre kommer det frem fra kilden at Bens fokus om dagen er å ta vare på seg selv og barna.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Ben og Ana tekster fremdeles ofte og snakker sammen, så hvem vet hva fremtiden holder for dem.

Ifølge en annen kilde skal bruddet mellom Affleck og kjæresten ha vært en felles avgjørelse.

- Når alt kommer til alt så velger han å være den pappaen han vil være. Dessverre er de på forskjellige steder i livet, hevder kilden.

Gikk videre

Som nevnt har Affleck tidligere uttalt at han angret på skilsmissen fra Jennifer Garner.

- Det som skjedde var at jeg startet å drikke mer og mer etter at forholdet begynte å skrante. Dette var i 2015 til 2016. Drikkingen min skapte åpenbart enda større ekteskapsproblemer, delte han i et intervju med New York Times.

OPPMERKSOMHET: Den amerikanske skuespilleren Jennifer Garner (48) får nok en gang oppmerksomhet for kjæledyra sine. Foto: Splash News Vis mer

I ettertid datet skuespilleren tv-produsenten Lindsay Shookus i om lag et år, før han ble koblet til den 24 år yngre Playboy-modellen Shauna Sexton høsten 2018.

Forholdet med modellen var derimot svært kortvarig, da Affleck på tidspunktet slet med alkoholproblemer.

Etter Sexton fant han tilbake til Shookus, og de datet i åtte nye måneder før lykken nok en gang brast.

LES OGSÅ: Nå er hun endelig skilt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer