Jennifer Garner og Ben Affleck:

- Støtter eksmannen etter bruddet

Ben Affleck støttes av flere etter bruddet med Ana de Armas.

GOD STØTTE: Ben Affleck og Jennifer Garner har stått støtt ved hverandres side - også etter skilsmissen. Foto: ENT / Splash News / NTB
GOD STØTTE: Ben Affleck og Jennifer Garner har stått støtt ved hverandres side - også etter skilsmissen. Foto: ENT / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Vi kan mildt sagt si at vi oftere hører om de skitne skilsmissene i Hollywood, hvor partene ikke blir enige om verken det ene eller det andre, enn når brutte ekteskap får en lykkelig slutt.

Det kan derfor være overraskende for mange når en skilsmisse går stille for seg, slik den tilsynelatende gjorde for Jennifer Garner (48) og Ben Affleck (48).

Duoen har de tre barna Violet (15), Seraphina (12) og Samuel (8) sammen, og mye tyder på at de har funnet en løsning som passer for dem, når det gjelder å oppdra barna og ha kontakt med hverandre - også etter å ha gått hver til sitt.

Det tidligere stjerneparet var gift i 13 år, men separerte seg i 2017. «Batman»-stjernen har tidligere innrømmet at skilsmissen var et stort nederlag, og at det er hans livs største anger.

Det har imidlertid ikke hindret ham i å gå videre etter ekteskapet med Garner. Det siste året har han nemlig vært sammen med skuespiller Ana de Armas (32), men forrige måned ble det kjent at duoen skal ha gått hver til sitt.

Støttes av eksen

De tidligere turtelduene forelsket seg på settet til den kommende thrilleren «Deep Water». Verken Affleck eller de Armas har uttalt seg om det angivelige bruddet, men kilder nær førstnevnte hevder han nå søker trøst hos ekskona.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer