Liam Payne:

Støtter eksens plan om barn via spermdonor

Cheryl Cole får full støtte av ekskjæresten.

EKSKJÆRESTER: Cheryl Cole får full støtte av ekskjæreste og barnefar Liam Payne i ønsket om å få barn via sæddonor. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Cheryl Cole får full støtte av ekskjæreste og barnefar Liam Payne i ønsket om å få barn via sæddonor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Artisten Cheryl Cole (36) var i overkant av to år sammen med den tidligere «One Direction»-stjernen Liam Payne (26), før forholdet endte sommeren 2018.

I løpet av denne perioden rakk paret å få sønnen Bear Grey (2) sammen. Nå ønsker Cheryl seg å gi Bear et søsken, til tross for at hun er singel.

Spermdonor

Det er i et intervju med Time Magazine, gjengitt av Sky News, at 36-åringen røper at hun planlegger å få minst to barn til - og det ved hjelp av spermdonor.

Cole forklarer at alderen hennes skal ha bidratt til at hun ønsker å få barn på egenhånd, da hun ikke orker å vente på «den rette».

- Hvis tiden spilte på lag med meg, og dersom jeg var i tjueårene, ville jeg ha ventet og vurdert flere alternativer. Eller ventet på noen som jeg følte var den rette, sier hun til magasinet, og fortsetter:

- Men du kan møte noen, og det første året kan det føles utrolig, men det er aldri en garanti for at forholdet skal holde. Det finnes så mange variabler som kan skje. Livet er et morsomt, gammelt spill.

Får støtte

I etterkant av uttalelsene har Cole både fått ris og ros for sin plan.

Organisasjonen Fathers4Justice, som kjemper for fedres rettigheter i Storbritannia, er blant dem som har uttrykt sin frustrasjon overfor stjernen.

- Sperm-tyv Cheryl gir blaffen i oss fedre. Hun vil nekte to barn deres menneskerett til å ha en far, skriver organisasjonen på Twitter.

En som derimot støtter artisten fult ut i valget om å få flere barn, er ekskjæreste og barnefar Liam Payne.

Ifølge The Sun skal Cole og Payne ha snakket om 36-åringens ønske rundt juletider.

- Han ga henne sin fulle støtte, og insisterte på å stille opp for henne så mye han kunne. Han ønsker å få henne til å føle seg vel med avgjørelsen sin nettopp ved å la henne vite at de kommer til å bli en stor blandet familie, forteller en kilde til New Magazine, ifølge The Sun.

Videre hevder kilden at Cole har slått seg til ro med valget sitt om å finne en spermdonor, og at hun håper å bli gravid med tvillinger.

- Hun insisterer på at det er lettere å gå gravid én gang, enn å gå gjennom prosessen flere ganger, med tanke på at hun vil ha minst to barn til.

Sjalusi

Cole og Payne avsluttet forholdet med en tilsynelatende god tone, til tross for at flere spekulerte i om det var sjalusi som gjorde at paret gikk hver til sitt.

- Vi er venner. Vi løste det på en moden måte. Liam er en stor del av livet mitt, og det vil han alltid være, har hun tidligere sagt, ifølge Sky News.

I et intervju med magasinet Closer snakket Payne ut om bruddet. Her skal han blant annet ha hintet om at det nettopp var sjalusi som var en av grunnene til at forholdet kantret, ifølge Daily Mail.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

«Strip That Down»-sangerens duett med Rita Ora, på sangen «For You», skal nemlig ha vært med på å ødelegge kjærligheten mellom dem.

- Duetten min med Rita gjorde ikke så mye bra for privatlivet mitt. Men det gjorde mye for … Ja, nei, det var bra, delte han med Closer, ifølge nettstedet.

Videre skriver Daily Mail at Payne og Oras fremførelse av duetten, fra filmen «Fifty Shades Freed», var svært het - både i musikkvideoen og i liveopptredenen. Det oppsto raskt romanserykter mellom de to, noe som skal ha skapt ytterligere splid på hjemmebane.

LES OGSÅ: - Brudd etter ni år som kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer