STABILT EKTESKAP: Katrine Moholt og ektemannen Snorre Harstad har vært et par i godt over 20 år og fremdeles like lykkelige.  Foto: Tore Skaar
STABILT EKTESKAP: Katrine Moholt og ektemannen Snorre Harstad har vært et par i godt over 20 år og fremdeles like lykkelige. Foto: Tore SkaarVis mer

- Støtten fra familien betyr alt

«Allsang på Grensen»-programleder Katrine Moholt tror ikke hun hadde vært like suksessfull uten sin kjære mann og barn.

SEOGHØR.NO: Den folkekjære programlederen Katrine Moholt (42) er aktuell med sin tiende sesong av TV 2-programmet «Allsang på Grensen».

Med seg på innspillingen i Halden har hun selvsagt med seg ektemannen Snorre Harstad (45) og barna Markus (20), Evelina (16) og Sofia Linn (2).

Da Se og Hør møtte den blide TV-profilen i Halden tidligere denne måneden, fortalte hun at hun er svært stolt av suksessen hun har opparbeidet seg gjennom TV-jobben.

– Jeg er stolt over det vi har fått til. Det har vært en fantastisk reise. Men jeg kunne aldri hatt denne jobben uten støtte fra familien min, sier hun til Se og Hør. 

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKELIG FAMILIELIV: Her er Snorre og Katrine sammen på «Allsang på Grensen» sommeren 2013, da Katrine var høygravid med Sofia Linn. Foto: Tore Skaar
LYKKELIG FAMILIELIV: Her er Snorre og Katrine sammen på «Allsang på Grensen» sommeren 2013, da Katrine var høygravid med Sofia Linn. Foto: Tore Skaar Vis mer

Musikalsk familie

Helt siden Moholt var en liten jente hjemme i Nannestad har hun elsket sang og musikk. For ektemannen Snorre har det vært likedan. 

Det har ført til en musikkglad familie, hvor alle de tre barna er «sterkt preget».

– Ungene våre er jo nærmest vokst opp foran scenen på festningen i Halden. For oss er sommeren allsang, og alle er med. Det har vært avgjørende for meg at alle har hatt et ønske om å bruke sommeren i Halden, ellers kunne jeg ikke ha jobbet på denne måten, sier hun til ukebladet. 

Saken fortsetter nedenfor.

FLOTT TREBARNSMOR: Katrine Moholt ble mamma for tredje gang i 2013, da hennes eldste sønn var 18 år. Her er hun sammen med med Sofia Linn og Evelina. Foto: Andreas Fadum
FLOTT TREBARNSMOR: Katrine Moholt ble mamma for tredje gang i 2013, da hennes eldste sønn var 18 år. Her er hun sammen med med Sofia Linn og Evelina. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Ble overrasket over graviditeten 

Da Katrine ble gravid med vesle Sofia Linn, var hun 39 år gammel. Hun har aldri angret et sekund på at hun fikk en attpåklatt. 

- Det er jo fantastisk å være voksen mamma, og spesielt med store barn (...) Det er genialt med så stor aldersforskjell på barna, siden de kan hjelpe til så mye, fortalte Katrine til Seoghør.no da hun gjestet Se og Hørs Kjendisgalla i 2013.

Den tidligere «Jakten på kjærligheten»-programlederen tar aldri noe for gitt, og føler at det seneste tilskuddet til familien er en stor glede. 

- Det var en gledelig overraskelse å bli mamma på nytt i en alder av 39. Men jeg føler meg veldig privilegert som er blitt mamma på nytt, siden jeg er så glad i barn. Jeg har en helt annen livserfaring nå, enn da jeg ble mor til Markus og Evelina som 22- og 25-åring, har programlederen tidligere fortalt Seoghør.no.

I videoen nedenfor snakker Katrine Moholt om hemmeligheten bak det suksessfulle ekteskapet:

LES OGSÅ: Giftet seg i norsk design