KLAR FOR AVREISE: Har du en katt født i skorpionens tegn, så liker den å utforske verden på egenhånd. Foto: Katrina Brown / Alamy/All Over
KLAR FOR AVREISE: Har du en katt født i skorpionens tegn, så liker den å utforske verden på egenhånd. Foto: Katrina Brown / Alamy/All Over Vis mer

Stort kattehoroskop

Hva ser pus frem til i høst? Late dager innendørs? Grillfester med familie og venner? Eller å innta nye jaktmaker? Se hva som står skrevet i stjernene.

ANNONSØRINNHOLD FRA PURINA: Trodde du at stjernene og planetenes posisjoner ved fødselsøyeblikket bare påvirket menneskene? Da må du tro om igjen. Du kan finne nyttig info i stjernene om kjæledyret ditt også. Her har vi sett på hvordan høsten blir for pus. Kanskje du får noen tips?

Felles for de alle er at de vil elske Friskies Crunchy & Soft - bare du serverer maten riktig...

 

Vær-katter (født 20. mars–20. april)

Katter født i Væren er fulle av eventyr og fantasi. De elsker å være midtpunktet – det får dem til å føle seg elsket og verdsatt. Med alt Vær-kattene finner på vil det bli mye fart og moro. Det er bare å glede seg!
Livsmotto: Den beste moroa lager du selv
Server Crunchy & Soft fra Friskies i: En uknuselig skål som tåler å bli lekt med.

 

Tyr-katter (født 21. april–21. mai)
Katter født i Tyrens tegn er også seriøst bedagelige vesener. Det aller beste de vet er å døse i en varm vinduskarm. De elsker å ligge der og myse mot sola fra morgen til kveld.
Livsmotto: Livet skal nytes
Server Crunchy & Soft fra Friskies i: En gjennomsiktig skål i vinduskarmen, så maten kan varmes opp litt av sola.

 

Tvilling-katter (født 22. mai–21. juni)
Sta, nysgjerrig, leken, klok – listen over adjektiver er lang når Tvilling-katten skal beskrives. Fellesnevneren er mangfold. Noe også slike katter krever i hverdagen. Rutiner kan fort bli kjedelige, så bruk tiden til å finne på noe gøy.
Livsmotto: Ingenting skal være uprøvd
Server Crunchy & Soft fra Friskies i: Tallerkener, skåler, boller og fat. Variasjon er kunsten. Bare du ikke varierer innholdet for mye - favorittmaten vil den ha hver dag.

 

 Foto: Bruno Mathieu / Biosphoto/ARDEA/
Foto: Bruno Mathieu / Biosphoto/ARDEA/ Vis mer

 

Kreps-katter (født 22. juni–22. juli)
Krepse-katten er den fødte familiekatt. Den elsker kos, og er meget følsom og oppofrende. Den savner deg når du er borte, og vil aller helst ligge på fanget og bli kjælt med. Sett av tid til kvalitetskosing, det vil både pus og du nyte godt av.
Livsmotto: Jo mer kos, jo bedre
Server Crunchy & Soft fra Friskies i: En matskål som er dekorert med bilder av dere to sammen.

 

Løve-katter (født 23. juli–23. august)
Katter født i Løven blir ofte en autoritær leder i flokken. Og en rival vil møte motstand. Overfor eieren er den derimot oppofrende og lojal. Den forventer respekt, gir du den dette har du en venn for livet. Får dere besøk av andre katter, må du vise at du er på riktig parti. Det samme om dere utvider kattefamilien hjemme.
Livsmotto: Jeg er kattenes konge!
Server Crunchy & Soft fra Friskies i: En stor og flott skål, gjerne laget av noe som blinker. Har dere flere katter, må løve-kattens matskål være størst.

 

Jomfru-katter (født 24. august–22. september)
Jomfru-kattene er ekstremt nysgjerrige og eventyrlystne. Har du en katt født i Jomfruens tegn, vil den neppe ligge å dra seg når det nå blir kaldere og kaldere om nettene – tvert i mot. Den er nok mer opptatt av å utforske hva natta har å by på.
Livsmotto: Ut på nye eventyr
Server Crunchy & Soft fra Friskies i: En enkel skål uten noe dilldall og staffasje. Maten skal spises før katten løper avgårde igjen for å utforske.

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

Vekt-katter (født 23. september–22. oktober)
En katt født i Vektens tegn er fryktelig selskapssyk. Klapping og kjæling er ikke så viktig. Men den elsker å være rundt folk, og koser seg når noe skjer. Har du invitert til fest, vil denne katten fryktelig gjerne ha ansvaret for å hilse gjestene velkommen.
Livsmotto: Hver dag er en fest!
Server Crunchy & Soft fra Friskies i:  Hva som helst, så lenge den er plassert rett ved der hvor dere mennesker spiser.

 

Skorpion-katter (født 23. okt.–22. november)
Skorpion-katten er en einstøing. Den vil helst løpe fritt, og utforske verden på egenhånd. Spesielt nå om høsten er det spennende med nye jaktmarker. Gir du katten din frihet får du en fornøyd pus i hus.
Livsmotto: Frihet gjør meg lykkelig
Server Crunchy & Soft fra Friskies i: Forskjellige skåler på forskjellige steder, men selvsagt bare en om gangen. La katten få lete litt for å finne ut hvor dagens måltid er.

 

Skytte-katter (født 23. november–21. desember)
Du vet alltid hvor du har katter som er født i Skyttens tegn. Ikke bare er de bestemte katter – de trives også best i kjent terreng, og legger sjeldent ut på lengre turer alene. Gjør hagen klar for lekeplass, det vil pus elske.
Livsmotto: Det kjente er ofte det beste
Server Crunchy & Soft fra Friskies i: Den samme skåla som du alltid har brukt. Hvorfor forandre på noe som funker. Kjøp gjerne en ekstra, i tilfelle den skulle knuses.

 Foto: Bruno Mathieu / Biosphoto/ARDEA/
Foto: Bruno Mathieu / Biosphoto/ARDEA/ Vis mer

Steinbukk-katter (født 22. des.–20. januar)
Er det én ting katter i Steinbukkens tegn tar seriøst så er det døsing. De kan gjerne bruke hele dagen på å forflytte seg fra det ene kosestedet til andre. Men den som sover synder i hvert fall ikke...
Livsmotto: Sov gjerne bort sommernatta
Server Crunchy & Soft fra Friskies i: En skål uten kanter, så det er enklest mulig å komme til maten. Kanskje du kan sette skåla opp kosekurven av og til, som en ekstra påskjønnelse?

 

Vannmann-katter (født 21. jan.–19. februar)
Katter født i dette tegnet er intelligente, og kan til tider virke arrogante. Disse kattene elsker å lære nye ting, og har tilegnet seg kunsten å snurre eierne sine rundt poten. Høsten står i triksets tegn, lek og lær.
Livsmotto: Lekestund har gull munn
Server Crunchy & Soft fra Friskies i: Aller helst en liten automat der katten må trykke lett med poten sin for å få ut hver nye munnfull. Men siden det ikke er så lett å lage, gjør en liten skål nytten - slik at katten får tilfredsstillelsen av å se deg fylle den opp ofte.

 

Fiske-katter (født 20. februar–19. mars)
Katter født i Fisken kan bli litt snurte hvis de ikke får det som de vil. Men litt kjæling bak øret, så er du tilgitt. For har du først kommet inn i livet dens har du en venn livet ut. Bruk tiden fremover til å styrke det unike vennskapet.
Livsmotto: Vennskap behøver ingen ord
Server Crunchy & Soft fra Friskies i: En skål formet som en fisk. Så har du noe å humre over sammen med bestevennen din.

Les også: Gi pus gode matvaner