PRODUKTIVT ÅR: I 2008 spilte Pia Tjelta blant annet i "Kodenavn hunter 2" og Varg Veum-filmen "Falne engler". I tillegg rakk hun å bli samboer. Foto: Stella Pictures
PRODUKTIVT ÅR: I 2008 spilte Pia Tjelta blant annet i "Kodenavn hunter 2" og Varg Veum-filmen "Falne engler". I tillegg rakk hun å bli samboer. Foto: Stella PicturesVis mer

- Stort å bli samboer

Pia Tjelta flyttet sammen med skuespillerkjæresten.

SEHER.NO: Å bli samboer med skuespillerkjæresten Mads Ousdal (38) var et av høydepunktene i 2008 for Pia Tjelta (31).

- Det har vært et produktivt år, men også det året da jeg for første gang siden Teaterhøgskolen, har tatt meg helt fri i tre måneder, fra august til november. Det var utrolig fint å få tid til å være sammen med datteren min.

- Og så er jeg jo blitt samboer. Det er en stor ting, sier Tjelta til KK, om året som har gått.

De to fant tonen i 2007, da de spilte inn "Kodenavn hunter". Nå bor paret sammen med Pias datter Sofia på ni år, og Mads’ datter Elsa på fire år på St. Hanshaugen i Oslo.

I høst var paret også å se sammen på skjermen i oppføgeren til serien der de først fant tonen, i "Kodenavn hunter 2".

Tidligere har Pia uttalt at hun aldri hadde trodd hun skulle falle for Ousdal.

- Han er egentlig den siste jeg hadde trodd jeg kunne bli sammen med. I begynnelsen var vi bare gode kolleger som hadde det gøy på jobb. Men han tok meg med storm, og har gjort det hver dag siden, fortalte Tjelta til bladet Elle i sommer.

I intervjuet med KK sier Tjelta også at det mest personlig grensesprengende hun gjorde i 2008 var å bestemme seg for å slutte å røyke.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no.

LES OGSÅ: Skandaleåret fra A til Å