GAMMELMANNSKJEKK: Den populære skuespilleren Al Pacino holder seg godt til å være i syttiårene.  Foto: All Over Press
GAMMELMANNSKJEKK: Den populære skuespilleren Al Pacino holder seg godt til å være i syttiårene. Foto: All Over Press Vis mer

Storsjarmøren eldes med stil

Al Pacino kan skryte på seg et utseende de fleste 71-åringer bare kan drømme om.

Publisert
Se flere bilder av Al Pacino - og barna - nederst i saken!

SEHER.NO: Det nærmer seg 30 år siden den italienskættede amerikaneren Al Pacino (71) spilte den cubanske flyktningen «Tony Montana» i kultfilmen «Scarface». 

Det var nettopp i forbindelse med relanseringen av filmen på Blu-Ray tidligere denne uken at en meget opplagt Pacino viste seg fra sin ungdommelige side.

- Jeg må si at jeg er overrasket over at filmen, etter så mange år, fremdeles er like populær. Men den lever vel et såkalt «after life», sa Pacino under pressekonferansen.

Den populære skuespilleren, hvis hele navn er Alfredo James Pacino, fikk sitt virkelig store Hollywood-gjennombrudd da han i 1972 spilte i Francis Ford Coppolas (72) legedariske «Gudfaren»-triologi.

På damefronten gjør også Pacino det bra, og i fjor ble det kjent at han dater den 40 år yngre argentinske skuespillerinnen Lucila Sola. Sammen med hennes datter Camila bor de staselig i et lukseriøst hus i Los Angeles.

Storsjarmøren, som i årenes løp blant annet har vært sammen med kollega Diane Keaton (65), har aldri vært gift, men har datteren Julie Marie (22) og tvillingene Anton James og Olivia Rose (10) med to forskjellige kvinner.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå kan hun tørke tårene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer