- Størrelsen er ikke viktig

Sier «Mr. Big»...

BRYR SEG IKKE: Chris Noth, bedre kjent som «Mr. Big» fra «Sex and the City» føler ikke noe press for å leve opp til sin rollekarakters kallenavn. - Størrelsen betyr ikke så mye, sier han.  Foto: Stella Pictures
BRYR SEG IKKE: Chris Noth, bedre kjent som «Mr. Big» fra «Sex and the City» føler ikke noe press for å leve opp til sin rollekarakters kallenavn. - Størrelsen betyr ikke så mye, sier han. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Chris Noth (55), bedre kjent som «Mr. Big» fra «Sex and the City» føler ikke noe press for å leve opp til sin rollekarakters kallenavn.

- Størrelsen betyr ikke så mye. Det er mer viktige ting i livet å bry seg om enn akkurat det, sier Noth.

I denne sammenhenden er det altså størrelsen på mannens spesielle område det er snakk om.

Selv om Noth regnes for å være en av de kjekkeste skuespillerne på skjermen, tviler han selv på sin egen tiltrekningskraft.

- Jeg er vell ikke sexy, er jeg? Men jeg kan alltids takle at folk sier det, så lenge det er snille mennesker som sier det. Og det er det jo som oftest, sier han.

«Sex and the City»-stjernen lover at hans karakter «Mr. Big» kommer til å ha noen spennende overraskelser til publikum i den ettertraktede oppfølgeren til «Sex and the City: The Movie».

- Det spiller ingen rolle hvor lenge man har kjent noen. Det å gifte seg vil alltid forandre ting, på uforventede måter. Det er en læringsprosess for Carrie og «Big».

4. juni har den etterlengtede oppfølgeren til «Sex and the City: The movie» norgespremiere. Filmen om Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda, er ventet å bli en av sommerens store kinosuksesser.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: For en kjoletabbe!