Ulrik og Julianne Nygård:

- Større enn vi trodde

Ulrik og Julianne Nygård ble tobarnsforeldre denne uken. Nå letter de på sløret om den nye tilværelsen.

TOBARNSFORELDRE: Julianne og Ulrik Nygård fikk en sønn denne uken. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
TOBARNSFORELDRE: Julianne og Ulrik Nygård fikk en sønn denne uken. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert

Onsdag denne uken ble influenser-paret Ulrik og Julianne Nygård foreldre for andre gang, da sønnen Søren kom til verden. Deres førstefødte, Severin, ble med det storebror, og søndag kveld deler paret noen tanker om de første dagene med det nye barnet.

«Søren kom til verden med planlagt keisersnitt 13.01.21. Han var større enn vi trodde med sine 53 cm og 4020 gram», skriver den nybakte tobarnsmoren.

Etter bare to dager på Bærum sykehus fikk de ta med seg den lille gutten hjem. Julianne skriver at alt sto bra til med lille Søren, og at savnet etter Severin var stort.

«Alt er heldigvis fortsatt bra med den nye keiseren vår, Severin har allerede blitt en omsorgsfull storebror, pappa Ulrik har sklidd godt inn i rollen som tobarnsfar, og mamsen kommer seg mer og mer for hver dag som går», fortsetter hun, til et bilde av seg selv og babyen.

Også den nybakte tobarnsfaren har delt den hyggelige nyheten med følgerne sine.

«En mer altoppslukende følelse enn å bli far finnes ikke. Nå har jeg vært så utrolig heldig å få oppleve dette store øyeblikket to ganger i mitt liv. Mamma gjorde en enestående jobb igjen og satte til verden en frisk og fin gutt med sine 4020 gram og 53 cm», skriver han til et bilde av seg selv og sønnen.

Også Ulrik skryter av Severin, som nå er blitt storebror. Sist, men ikke minst, retter han også stor skryt til Bærum sykehus, hvor lille Søren kom til verden.

FIKK REAKSJONER: Julianne Nygård, kjent som «Pilotfrue», var gravid med barn nummer to. Da hun valgte å dele en video hvor hun gikk på vekta skapte det reaksjoner. Vis mer

At den lille gutten hadde kommet til verden, avslørte paret på sett og vis allerede torsdag. Da delte Ulrik en video av Julianne som lå i sykehussengen, hvor man tydelig kunne se Søren i armene hennes.

Oppkalt

Navnet på sønnen, avslørte de allerede i desember.

«Endelig kan vi røpe navnet til lille S som er oppkalt etter min morfar, Ulf Søren Jansen», skrev Julianne Nygård i et innlegg på Instagram den gang.

Babyen er altså oppkalt etter Nygårds morfar, som da blir barnets oldefar - og har altså fått navnet Søren.

Flere barn

Flere ganger etter at Severin kom til verden har «Pilotfrue» og ektemannen sagt at de aldri ville gå gjennom samme prosess som de gjorde for å få sitt første barn.

Da Se og Hør møtte paret i fjor vinter, var de svært klare på at de ønsket å gi Severin et søsken. Da var de imidlertid usikre på hvordan det skulle skje.

- Man skal jo selvsagt aldri si aldri, men akkurat nå virker det veldig fjernt å skulle gjøre det igjen og starte på hormonbehandling igjen, sa Julianne den gang.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Ekteparet har delt svært åpenhjertig om både prøverørsforsøk, spontanaborter, samt opp- og nedturer med bloggleserne, men også med tv-seerne i realityserien «Bloggerne» på TV 2. I tillegg ga Nygård i 2018 ut boka «Drømmen om en baby».

Nå har de altså fått to sønner, Severin og Søren.

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak navnene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer