FORELSKET: Nylig spiste Unni Askeland og hennes 23 år yngre flamme Giovanni en bedre lunsj på fasjonable Theatercafeen i Oslo. Foto: Privat
FORELSKET: Nylig spiste Unni Askeland og hennes 23 år yngre flamme Giovanni en bedre lunsj på fasjonable Theatercafeen i Oslo. Foto: PrivatVis mer

Stormforelsket i 23 år yngre italiener

Kunstner Unni Askeland har funnet lykken med Giovanni.

SEOGHØR.NO: Billedkunstner Unni Askeland (51) har funnet lykken på ny med en ung italiener.

Kunstneren er ordknapp overfor Seoghør.no, men bekrefter at hun dater 28 år gamle Giovanni.

- Han er kunstner og arkitekt. Alt er veldig ferskt, men den som lever får se, sier hun hemmelighetsfull.

Paret nøt nylig en bedre lunsj på den fasjonable restauranten Theatercafeen i Oslo.

Askeland har selv vært på TV i forbindelse med matlaging, og var nylig aktuell som finalist i TVNorge-serien «4-stjernes middag», hvor hun inviterte kunstner Per Heimly, designer Fam Irvoll og skuespiller Simon Andersen på middag i huset på Kløfta.

Ordfører Fabian Stang hyllet Unni Askeland:

 

Den friske bohemkunstneren var tidligere gift med den 14 år yngre kunstneren Sverre Bjertnes (37). De to gikk fra hverandre i fjor etter seks år som mann og kone og 15 år som par.

- Det er et tap, men ikke et tap jeg ikke kan bære, har hun tidligere sagt om bruddet.

Til tross for at Askeland har rundet 50 er hun ikke bekymret for alderen, og fortalte tidligere i år at hun trivdes som singel:

- Å bli 50 nå er som å bli 40 om igjen. Det er en annen aksept for å bli 50 i dag. Og det er befriende å være alene. Det åpner opp for nye muligheter. Det er jeg som tar avgjørelsene. Jeg har ikke opplevd det i livet mitt før. Leve her, male, dra inn til trykkeriet i Oslo. Det føles godt bare. Det er jo «Livets dans», dette.

Unnis datter Signe Violetta (27) følger i foreldrenes fotspor:

Men nå ser det altså ut til at den blide 51-åringen ikke er singel lenger, ettersom hun har funnet lykken med italienske Giovanni.

Askeland har fire barn med den amerikanske artisten Eric Andersen (71), og datteren Signe Violetta (28) har gått i foreldrenes fotspor.

LES OGSÅ: Unni Askeland jobbet på bordell