Pamela Anderson:

Stormet ut fra veldedighets­auksjon i sinne

Da pengene gikk til Notre-Dame, og ikke til trengende barn, så «Baywatch»-stjernen rødt.

SINT: Pamela Anderson satte ikke pris på at arrangørene brått ga penger til noe annet enn det som var hovedsaken. Foto: NTB Scanpix
SINT: Pamela Anderson satte ikke pris på at arrangørene brått ga penger til noe annet enn det som var hovedsaken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag deltok «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (51) på en veldedighetsauksjon i regi av den franske fotballklubben Olympique de Marseille, der pengene skulle gå til fattige barn i lokalsamfunnet.

I kjølvannet av den dramatiske brannen som skadet Notre-Dame i Paris tidligere denne måneden, valgte arrangørene samtidig å samle inn penger til gjenoppbyggingen av den franske katedralen, og auksjonerte derfor bort et element der pengene skulle gå til dette.

Det fikk Anderson til å rase. Hele 112 000 dollar fra auksjonen, i overkant av 960 000 norske kroner, gikk nemlig direkte til Notre-Dame, til tross for at formålet med auksjonen var å samle inn penger til barn i nød.

51-åringen var til stede under auksjonen sammen med kjæresten Adil Rami (33), som spiller for den franske klubben.

FOTBALLKJÆRESTE: Pamela Anderson deltok på auksjonen sammen med kjæresten Adil Rami, som spiller for klubben Olympique de Marseille. Her er paret avbildet sammen i 2018. Foto: NTB Scanpix
FOTBALLKJÆRESTE: Pamela Anderson deltok på auksjonen sammen med kjæresten Adil Rami, som spiller for klubben Olympique de Marseille. Her er paret avbildet sammen i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Raste på Twitter

Ifølge Page Six skal 51-åringen ha stormet ut fra arrangementet da hun fikk høre dette, før hun onsdag tok til Twitter og raste mot arrangørene.

«I går deltok vi på gallaen for å samle inn penger for de unge som lider i Marseille - fulle av gode intensjoner. (...) Så kom et overraskelsespunkt, for å samle inn penger til å gjenoppbygge Notre-Dame???» skrev hun onsdag.

«Jeg er sikker på at barna som lider i Marseille ville fått mer bruk for de pengene enn det katedralen - som allerede har mottatt milliarder i donasjoner - vil gjøre», skrev hun videre i et nytt innlegg.

Milliarddonasjoner

Etter den dramatiske brannen har nemlig en rekke mennesker, deriblant milliardærene François-Henri Pinault (56) og Bernard Arnault (70), donert penger til Notre-Dame. De to har til sammen donert flere milliarder norske kroner til gjenoppbyggingen av katedralen i Paris.

Anderson fulgte også opp sitt første innlegg med en ny beskjed til arrangørene, der hun oppfordret dem til å sende pengene dit de egentlig skulle.

- Jeg håper de vil revurdere, og gi pengene dit de trengs. Til samfunnet her i Marseille, dit de skulle. Og der de ville gått mye lenger i å gjøre liv bedre.

Olympique de Marseille har ikke respondert på Andersons kritikk, men de har fortalt til AFP at de samlet inn 490 000 dollar, i overkant av to millioner norske kroner, til de lokale barna i byen.

Flyttet til Frankrike

Som nevnt var Anderson til stede onsdag sammen med kjæresten Adil Rami, som spiller for laget som arrangerte auksjonen.

Paret har stort sett holdt seg unna offentlighetens søkelys, og Pamela snakker sjelden om sin franske flamme. I fjor gjorde hun imidlertid et unntak, da hun gjestet tv-programmet «Piers Morgan's Life Stories».

- Han er fantastisk. Jeg elsker ham. Jeg burde kanskje ikke snakke om det, men jeg har ingen filter. Jeg er veldig lykkelig i Frankrike, sa hun den gang.

FOTBALLSTJERNE: Pamela Andersons kjæreste spiller for Olympique de Marseille. Foto: NTB Scanpix
FOTBALLSTJERNE: Pamela Andersons kjæreste spiller for Olympique de Marseille. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at Anderson virket å være svært tilfreds i forholdet med fotballspilleren, fortalte 51-åringen likevel at hun ikke har noe ønske om å gifte seg på nytt.

- Jeg bryr meg veldig mye om ham og vi kommer godt overens. Det er viktig å være sammen i øyeblikket. Hvem vet hvor lenge denne verden skal vare. Man må nyte livet.

LES OGSÅ: Avslører eksens siste ord til ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer