«Big Ed» fra «90 day fiancé»:

Stormet ut fra forlovelsesfesten

«Big Ed» er i hardt vær etter at han kom med harde anklager mot forloveden på parets egen forlovelsesfest.

VARSLER BRUDD: Edward Brown og forloveden Elizabeth Woods avslører at de nå har lagt bryllupet på hylla. Foto: Aaron Feldman/TLC
VARSLER BRUDD: Edward Brown og forloveden Elizabeth Woods avslører at de nå har lagt bryllupet på hylla. Foto: Aaron Feldman/TLC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Edward Allen Brown (57), bedre kjent som «Big Ed», ble allemansseie etter at han deltok på det amerikanske realityprogrammet «90 day fiancé» på TLC.

Serien følger kjærestepar som har søkt eller mottatt et K-1 visum, og prinsippet for programmer er derfor at parene har 90 dager på å gifte seg med hverandre - eller bryte forlovelsen og gå hver til sitt.

I 2017 fikk man følge Brown og hans daværende forlovede Rosemari «Rose» Vega i forholdets opp - og nedturer, før det endte med et endelig brudd (og utallige memes) mellom partene i slutten av sesongen.

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Nå snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

I etterkant av deltakelsen i realityprogrammet, har han medvirket i ulike spin off-serier tilknyttet det orginale programmet - deriblant «90 day fiancé : Happily ever after?», hvor seerne fått være vitne til at han har funnet lykken på nytt og forlovet seg med den 29 år gamle småbarnsmoren Elizabeth Woods.

I denne ukens epsiode av «90 day fiancé : Happily ever after?», holdt den dymaniske duoen en fest for venner og familie hvor de skulle feire at paret endelig skulle bli smidd i hymens lenker.

Det gikk imidlertid ikke helt etter planen.

For reality-profilen har det vært en noe humpete vei frem til ekteskapet. Selv om han er nærmere nå enn han noen gang har vært, har han denne gangen satt kjepper i hjulene for seg selv, og annoserte tidligere denne uken at bryllupet med forloveden nå er avlyst.

Det var People som først omtalte saken.

Det avlyste bryllupet skjedde i kjølevannet av at han anklaget Woods for å være bifil grunnet en hendelse som oppsto på parets egen forlovelesfest.

HÅVER INN: Amerikanske Stephanie Matto, kjent fra reality-programmet «90 Day Fiancé» får reaksjoner for å selge sin egen fis på glass. Video: Kine Falch Vis mer

Dramatikken vil ingen ende ta

Både moren til Brown og hans eneste datter glimret med sitt fravær under den hyggelige feiringen av parets forlovelse.

Uten datteren og moren til stede, var den kontroversielle realitydeltakeren filterløs i sine taler, hvorpå han blant annet addresserte at han var eldre enn sin vordende svigermor. Han overrasket også gjestene og seerne med å sammenligne seg selv som en blanding mellom Danny DeVito og George Clooney - helt uten ironi.

Kvelden nådde sitt absolutte høydepunkt da den 29 år gamle forloveden skulle si farvel til et vennepar av henne, noe som esklerte i en høylytt krangel - en krangel «Bid Ed» hevdet var seksuelt ladet, uten av det finnes noen forklaringer som støtter anklagene.

Etter krangelen med venneparet, henvendte Woods seg til Brown for trøst, og det som tilsynelatende først virket som et intimt og sårbart øyeblikk mellom det vordende brudeparet, ble raskt snudd da han gikk hardt ut og anklagde henne å være bifil.

RØPER DETALJER: Ulrikke Brandstorp har hatt et aktivt år, og mer skal det bli, for drømmebryllupet er ikke gratis. Nå avslører hun hvor bryllupet skal stå. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken /Rød Løper Vis mer

- Var du i et forhold med henne? Jeg kan ikke gifte meg med deg før du er ærlig med meg. Ta av deg ringen, pakk sakene dine og flytt ut. Du er ikke klar til å gifte deg, sa 57-åringen i det bisarre øyeblikket.

Selv om Woods ved flere anledninger hardnakket benektet Browns anklager, virket det ikke som om han fant forlovedens forklaring troverdig. Det endte med at hun stormet ut fra sin egen forlovelsesfest.

Flere av de håpefulle TV-seerne trodde Brown skulle komme med en beklagelse til forloveden mot slutten av episoden, men dette var ikke noe han hadde intensjoner om å gjøre, og storsjarmøren avsluttet episoden med å anklage Woods for å ødelegge kvelden for alle.

SEX PÅ TV?: Lasse Fredheim og Andrea Rosli har nærmest blitt et par på «Farmen», nå svarer de på sex-ryktene. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Bjørn Ekker. Vis mer

I flere ferske Youtube-videoer annonseres det nå at han har avlyst bryllupet med Woods, ettersom han enda ikke har kommet til bunns i hans forlovedes seksuelle preferanser.

LES OGSÅ: Svarer på spekulasjonene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer