Khloé Kardashian og Blac Chyna:

Stormet ut av strippeklubb da brorens eks ankom

Khloé Kardashian gjorde det klart at hun ikke engang vil oppholde seg i samme rom som brorens ekskjæreste Blac Chyna.

ETTER SKANDALEN: Khloé Kardashian har vært ærlig om at hun aldri har likt kjæresten til Rob, Blac Chyna. Det ble tydelig da de to møttes på en strippeklubb mandag kveld. Her er Khloé på en date med kjæresten Tristan kvelden før. Foto: NTB Scanpix
ETTER SKANDALEN: Khloé Kardashian har vært ærlig om at hun aldri har likt kjæresten til Rob, Blac Chyna. Det ble tydelig da de to møttes på en strippeklubb mandag kveld. Her er Khloé på en date med kjæresten Tristan kvelden før. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Realitystjernen Khloé Kardashian (33) snudde omtrent i døren på en strippeklubb i Hollywood mandag kveld.

Grunnen skal ha vært at hun kom ansikt til ansikt med broren Rob Kardashians (30) ekskjæreste Blac Chyna (29), skriver Daily Mail.

Khloé skal ha sett illsint ut da hun stormet ut av klubben Ace of Diamonds, bare en halvtime etter at hun og kjæresten Tristan Thompson (26) ankom stedet.

Realitystjernens exit skyldes at Rob og Chyna er midt i et søksmål, etter at Rob delte nakenbilder av henne på sosiale medier.

Kardashian-familien har ennå ikke uttalt seg om hevnporno-skandalen, noe som gjør møtet mellom Blac og Khloé ekstra betent.

Må i retten

Forholdet mellom Blac og Rob ble tatt til nye høyder i starten av juli, da Rob beskyldte eksen for å ha vært utro i parets seng.

I løpet av noen korte timer hadde Rob delt private nakenbilder av Chyna, anklaget henne for narkotikamisbruk og for omsorgssvikt av deres ni måneder gamle datter, Dream.

ISFRONT: Rob Kardashian har holdt hodet lavt etter at han delte nakenbilder av eksen, mens Chyna blant annet har uttalt at hun vil gjøre et karriereskifte og begynne med musikk. Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Rob Kardashian har holdt hodet lavt etter at han delte nakenbilder av eksen, mens Chyna blant annet har uttalt at hun vil gjøre et karriereskifte og begynne med musikk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Like i etterkant tok Chyna ut et besøksforbud mot Rob, og de ble enige om delt omsorg for datteren enn så lenge.

Begge vil helst holde saken ute av retten, men skal likevel forhandle om omsorgen om en måneds tid.

Ikke fornøyd med brorens valg av kjæreste

Khloé Kardashian var ærlig på at hun ikke likte brorens nye eksstripper-kjæreste, og Rob flyttet ut av familiehjemmet da Khloé fersket ham der med Chyna, skriver Daily Mail.

Likevel har hun sagt at fødselen av niesen Dream var fjorårets høydepunkt.

- Hun ser akkurat ut som ham. Jeg smelter når jeg ser ham med henne fordi han er en fantastisk far, akkurat sånn som faren vår var, sa hun til You Magazine.

De siste ukene har det svirret rykter om at Khloé Kardashian selv er gravid.

I april avslørte hun at hun ønsker å stifte familie med kjæresten Tristan, og allerede virker det som drømmen hennes går i oppfyllelse.

Etter at Khloé selv avslørte at hun har sluttet på p-piller, hevdet en kilde nær stjernen til kjendisnettstedet Heat World at 33-åringen allerede skal være gravid.

Kilden sa at «Keeping Up With the Kardashians»-profilen snart vil røpe den glade nyheten.

- Alle er så glade for at Khloé blir mamma til slutt, forklarte kilden, og la til at Khloé har ønsket dette lenge.

- Hun svever på skyene fra morgen til kveld, og hun kan nesten ikke tro at alle drømmene hennes blir til virkelighet, fortsetter kilden til nettstedet.

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian vil tilbake på skolebenken