Britney Spears:

Stormet scenen på Britney Spears konsert: - Har han pistol?

Britney Spears sin konsert i Las Vegas gikk ikke helt som planlagt.

DRAMTIKK: Det oppstod dramatikk på scenen da en fan stormet scenen i Las Vegas onsdag kveld. Foto: Skjermdump fra Instagram
DRAMTIKK: Det oppstod dramatikk på scenen da en fan stormet scenen i Las Vegas onsdag kveld. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Sent onsdag kveld hadde den amerikanske popstjernen Britney Spears (35) konsert med sitt «Piece Of Me»-show på Planet Hollywood-arenaen i Las Vegas.

Konserten gikk imidlertid ikke helt som planlagt da en fan stormet scenen midt i konserten, ifølge Daily Mail.

- Britney var livredd da det skjedde. Hun var på sin siste sang, «You Drive Me Crazy», da en mann stormet scenen. Først visste ikke Britney om situasjonen, men plutselig samlet sikkerhetsvaktene og teamet hennes rundt henne, sier en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter under videoen.

- WOW! En mann invaderte Britney Spears konserten, skriver @tylerthejornalist

Ifølge kilden skal Britney ha spurt teamet «Om alt var ok? Hva skjer?», før hun så brøt ut «Har han pistol?».

Hendelsen ble fort avverget, og publikum ble ført bort fra stedet, men flere av fansen har imidlertid dokumentert det hele på sosiale medier.

- Nok en video av øyeblikket sikkerhetsvaktene stormet scenen da en fan hoppet på scenen under konserten i kveld. I denne videoen kan du se Britneys reaksjon bedre mens det står på. Britney ble tatt av scenen for sikkerhetens skyld, men kom tilbake med sangen «Till The World Ends» til konserten var ferdig, skriver en Instagram-bruker.

Fan rushes stage tonight #britneyspears @britneyspears

Et innlegg delt av Britney Spears: Piece Of Me (@pombritneyperformances)

- En fan stormet scenen i kveld #britneyspears @brtineyspears, skrev @pombritneyperformances på Instagram.

Britney Spears har ikke kommentert hendelsen på nåværende tidspunkt.

Åpnet seg om sammenbruddet

I år er det ti år siden Britney hadde sitt svært offentlige sammenbrudd, hvor hun blant annet angrep paparazzi-fotografer med paraply, barberte av seg alt håret og ble innlagt på psykiatrisk sykehus.

Kort tid etter ble hun umyndiggjort og mistet omsorgsretten for barna Sean Preston (11) og Jayden James (10). Og hennes far, Jamie, ble utnevnt som popstjernens verge.

I juni avslørte Britney at det var angst som førte til sammenbruddet som skapte flere store overskrifter i 2007.

- Fra tidlig alder har jeg alltid følt at alle testet meg. Det at noe ikke lå på riktig plass var nok til at jeg fikk angstanfall. Jeg kunne bli overveldet av mange veldig små og ubetydelige ting, fortalte hun til den israelske avisen Yediot Ahronot, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

SKALLET SEG: I februar 2007 overrasket Britney alle da hun blant annet barberte bort sin blonde manke og angrep en bil med paraply Foto: NTB Scanpix
SKALLET SEG: I februar 2007 overrasket Britney alle da hun blant annet barberte bort sin blonde manke og angrep en bil med paraply Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Barna gjør meg til et helt menneske

«Piece of Me»-sangeren takket blant annet sønnene, som hun har fra ekteskapet med Kevin Federline (39), for at hun kom seg på beina igjen.

- Jeg måtte ta flere pauser gjennom karrieren min og ta ansvar for min mentale helse. Det var mange valg som ble tatt for meg. Jeg tror jeg var en annen person den gang. Ung. Og jeg visste ikke alltid instinktivt hva som var riktig og hva som var galt, forklarte hun og fortsatte:

- Jeg har det mye bedre i livet mitt i dag, og barna mine har formet personligheten min, gjort meg til et helt menneske og sørger for at jeg bekymrer meg mindre om hva som skjer med meg, fortalte hun, ifølge nettstedet.

My beautiful children on Mother's Day 💜💙💜

Et innlegg delt av Britney Spears (@britneyspears)

Ny kjæreste

Livet smiler imidlertid for sangstjernen på privaten. De siste månedene har nemlig romanseryktene svirret rundt Britney og den 23 år gamle modellen Sam Asghari.

I juli bekreftet hun forholdet på Instagram, via en kort videosnutt av seg selv og Asghari med følgende tekst:

«Meg og kjæresten min Sam Asghari.»

Me and my boyfriend @samasghari

Et innlegg delt av Britney Spears (@britneyspears)

Ifølge US Weekly skal duoen ha møttes under innspillingen av musikkvideoen til låten «Slumber Party», der Asghari var motspilleren hennes.

Romanseryktene startet allerede i november i fjor, da modellen delte et bilde som så ut til å være under et stevnemøte med den verdenskjente artisten.

Siden den gang har de vist seg sammen en rekke ganger, og da Spears holdt konsert i Japan forrige måned, kysset hun ham på scenen, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Det var skremmende og sjokkerende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer