Stormet rasende ut av studio

- Du har døve ører, seriøst du har døve ører...

For bare noen dager siden gikk Russell Crowe ut og hevdet han ikke er noen hissigpropp. Men i radiostudio i BBC rant det over for ham, da han fikk spørsmål om tonefallet i sin nye film. Her er han på den røde løperen med kona Danielle Spencer i Canne Foto: All Over Press
For bare noen dager siden gikk Russell Crowe ut og hevdet han ikke er noen hissigpropp. Men i radiostudio i BBC rant det over for ham, da han fikk spørsmål om tonefallet i sin nye film. Her er han på den røde løperen med kona Danielle Spencer i Canne Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Russell Crowe (46) har måttet svelge mange middelmådige kritikker for sin nye rolle som Robin Hood. Men superstjernen fra New Zeland, fikk nok da han i et BBC-intervju ble anklaget for å gi Nottingham-legenden irsk tonefall.

- Du har døve ører, seriøst du har døve ører, om du tror det er et irsk tonefall. Det er tull, raser Crowe i showet.

Etter å ha forklart at han bruker et hint av yorkshire-dialekt, fordi noen eksperter mener den fredløse Robin Hood egentlig stammer fra et annet sted enn Nottingham, går Crowe i strupen på intervjueren Mark Lawson nok en gang.

- Jeg blir litt satt ut av at du kan finne noe irsk i den karakteren. Det er latterlig, men det er ditt show, sier Crowe før han bannende forlater studioet i Radio 4 midt under intervjuet.

Folk i Nottingham er i hvert fall lite imponert over innsatsen til Crowe, ifølge The Sun.

- Han høres skrullete ut, sier postmannen Aidan Atkinson.

- Han snakker som en hobbit fra Ringenes Herre, mener Phil Sergeant.

Men «Robin Hood» får en uvant støtte fra dagens Sheriff i Nottingham, som mener han ikke høres «så ille ut».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: La på seg 28 kg for filmrolle