KRANGLER PÅ TV: - Jake føler at Vienna alltid  trykker ham ned. De begynner å krangle om hvem som gjorde det slutt med hvem, hevder TV-kanalen ABC i en pressemelding. Foto: Stella Pictures
KRANGLER PÅ TV: - Jake føler at Vienna alltid trykker ham ned. De begynner å krangle om hvem som gjorde det slutt med hvem, hevder TV-kanalen ABC i en pressemelding. Foto: Stella PicturesVis mer

Stormet gråtende ut av TV-studio

- Hun kaller ham en løgner og en kjendishore, hevder TV-kanal.

SEHER.NO: For ikke mange ukene siden ble det kjent at det er slutt mellom «Ungkaren»-duoen Jake Pavelka og Vienna Girardi. Bruddet blir derimot bare styggere og styggere, skriver People.

De to, som har unngått å ha kontakt med hverandre den siste tiden, ble nylig gjenforent foran kameraene da de begge stilte til et intervju med Chris Harrison foran kameraene. Intervjuet skal etter planen sendes 5. juli på ABC.

Intervjuet gikk ikke bra, ifølge nettstedet.

- Vienna kaller Jake en løgner og en kjendishore. Jake føler at Vienna alltid  trykker ham ned. De begynner å krangle om hvem som gjorde det slutt med hvem, hevder TV-kanalen i en pressemelding.

Etter hva ABC kaller en «intens verbal konfrontasjon», skal Vienna ha brutt sammen i tårer og stormet ut av TV-studioet.

Én ting er de to eksene i hvert fall enige om. Kjærligheten de hadde var nemlig ekte, selv da ikke kameraer var til stede.

- Men nå er det ikke lenger mulig for dem å reparere forholdet, mener ABC gjennom pressemeldingen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skal prøve å finne en kjæreste