Stormet gråtende av scenen

Etterpå nektet "Grease"-finalisten å snakke med pressen.

TOK TAPET TUNGT: Kai Thomas Ryen Larsen (t.h.) stormet av scenen, og nektet å snakke med pressen etter ha tapt for Bjørnar Reime Erlandsen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TOK TAPET TUNGT: Kai Thomas Ryen Larsen (t.h.) stormet av scenen, og nektet å snakke med pressen etter ha tapt for Bjørnar Reime Erlandsen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Onsdagens Grease-finale bød på både store gleder, og desto større skuffelser. Gladest var naturlig nok årets "Danny" og "Sandy" Bjørnar Reime Erlandsen og Sofie Bjerketvedt, mens Nicoline Berg Kaasin og Kai Thomas Ryen Larsen for alvor lot tårene trille.

Verst var det for Kai Thomas, som etter å ha tapt duellen, plutselig stormet av scenen. Mossingen kom aldri tilbake for å snakke med pressen, og kilder Seher.no har vært i kontakt med forteller at "Grease"-finalisten tok tapet meget, meget tungt.

Det bekreftes også av "Grease"-produsent, Petter Testmann-Koch.

- Når han er så nær en seier, da er det ikke rart at man blir skuffet. Akkurat det har vi full forståelse for. Derfor valgte vi å skjerme ham fra media, sier produsenten til Seher.no.

Se bilder og video fra "Grease"-finalen nederst i saken!

Ifølge Testmann-Koch var det få som fikk snakket ut med den talentfulle 21-åringen etter at han forlot scenen.

- Han har ikke sagt noe til oss. Men det er klart at han er veldig lei seg. Jeg vet heller ikke om han tok bakveien, eller om han er dratt i det hele tatt. Det han i hvert fall må huske på er at det er fantastisk at han klarte en annenplass, jeg håper det går opp for ham at det faktisk er en sinnsyk prestasjon, sier han.

Seher.no var også til stede da 21-åringens kjæreste, en ordknapp Thomas Anholt, hastet forbi - inn i garderoben - på vei til å trøste den skuffede finalisten.

- Jeg skal møte ham nå, han er bak scenen, sa en alvorlig Anholt til Seher.no.

Men det var ikke bare Kai Thomas som felte tårer under den store finalen. Nicoline Berg Kaasin var heller ikke spesielt munter - naturlig nok - etter at sendingen var over. Men bærumsjenta stilte likevel villig opp for pressen.

- Det var selvfølgelig kjedelig, men jeg er fornøyd med meg selv. Jeg synes Sofie var dødsbra, og unner henne dette. Men jeg kunne ønske at det var jeg som sto der, sier hun til Seher.no.

Nå lover hun å fortsette i det sporet hun såvidt har satt sine ben i.

- Jeg må finne noe annet nå, jeg kan ikke gi meg i denne bransjen, forteller hun.

Tidligere denne uka fortalte  Kai Thomas til Seher.no at den han irriterer seg mest over er ingen ringere enn Bjørnar Reime Erlandsen.

- Bjørnar irriterer meg mest. Det er ikke vondt ment, men han er en sterk konkurrent sa han den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Disse skal spille Danny og Sandy!

Se bilder fra "Grease"-finalen nederst her:Se videointervjuer fra finalen under:

[obj:media:7039]

HOPPENDE GLAD: Sofie kastet seg om Bjørnar. Nå er de hele Norges Danny og Sandy!
NERVEPIRRENDE: Valget var mellom Bjørnar og Kai-Thomas. Her får Bjørnar beskjed om at han vinner.
HYLTE: Og her får Sofie vite at hun er Sandy. Foto: Stella Pictures
I SIGET: Nicoline Berg Kaasin og Bjørnar Reime Erlandsen fremførte en duett sammen. Foto: Stella Pictures
SANDY: Sofie synger før hun vet at det er hun som er Norges nye Sandy. Foto: Stella Pictures
PÅ SCENEN: Maria Haukaas Storeng fremførte "Det verste som kan skje" under finalen. Hun har rollen som Rizzo i Grease-oppsetningen i slutten av måneden. Foto: Stella Pictures