NEKTET Å FULLFØRE: Justin Bieber-konserten i Brasil fikk en brå avslutning da noen kastet en vannflaske på popstjernen lørdag. Foto: adidas NEO Label/Splash News/ All Over Press
NEKTET Å FULLFØRE: Justin Bieber-konserten i Brasil fikk en brå avslutning da noen kastet en vannflaske på popstjernen lørdag. Foto: adidas NEO Label/Splash News/ All Over PressVis mer

Stormet av scenen i raseri

Justin Bieber så rødt!

SEOGHØR.NO: Justin Bieber (19) reiser for tiden rundt med Believe-turnéen sin, og i helga holdt han konsert i Sao Paulo i Brasil.

Men under opptredelsen skjedde det noe som fikk popstjernen til å koke over.

Mens en skjorteløs Bieber fremførte hiten «Boyfriend» kastet plutselig en i publikum ei vannflaske opp på scenen. Flasken traff artisten midt i fjeset og slo mikrofonen ut av hendene hans, skriver UsWeekly.com.

Under en konsert i 2009 traff også en flaske Bieber i ansiktet, og den gangen reagerte han med å smile ut i salen og rope: «Oj, det var ikke så godt», før han fortsatte som om ingeting skulle ha skjedd.

Lørdag fikk pipa en annen låt.

Kom for sent til konserten

Tydelig irritert kikket Bieber sakte ut mot folkemengden før han stormet av scenen i sinne. Konserten var bare halvferdig, og publikum ropte, tagg og ba i en halv time for å få «Baby»-stjernen til å returnere - uten hell.

Til slutt ble lysene på arenaen slått på og crewet begynte å pakke sammen.

- En morsom kveld ble overskygget av et par sekunder med sinne og umodenhet, skrev en brasiliansk kritiker etter hendelsen, ifølge nettstedet.

Bieber skal ha dukket opp en time og tjue minutter for sent til konserten i Sao Paulo, og tre timer for sent til et møte med fans som hadde betalt 6000 kroner for å møte ham.

Selv lot popprinsen som ingenting etter at han forlot scenen:

- Vi hadde det gøy i kveld. Brasil kjører hardt. Dere var alle høylytte i kveld. Tusen takk for all kjærlighet. Det er alltid kjærlighet. Hele tiden. Takk Brasil! Nå drar vi videre, skrev han på sin egen Twitter-profil.

LES OGSÅ: Bieber kjøpte luksushus til faren