Stormet av scenen i Manchester og raste mot fansen

Justin Bieber gjorde det igjen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR: Justin Bieber har gjort det igjen: Under en konsert i Manchester søndag kveld stormet popsensasjonen av scenen.

Ifølge Daily Mirror slapp kanadieren mikrofonen teatralsk i gulvet før han vendte på en femøring og gikk direkte av scenen. Det skal ha vært buing fra publikum som provoserte Bieber til å ta kvelden, melder avisen.

Kveldens konsert var den siste av i alt tre Bieber-konserter i Manchester, og også tidligere hadde det vært gnistninger mellom musikeren og Manchester-publikummet.

Kopi av exiten i Norge

Flere av konsertgjengerne søndag kveld skal ha sett seg lei av at Bieber gjentatte ganger pratet til publikum, og ifølge Daily Mirror ville de frammøtte heller høre superstjernen synge enn å se ham småsnakke til fansen fra scenekanten.

Ifølge Manchester Evening News forsøkte Bieber å forklare hvorfor turnéen hans kalles «The Purpose World Tour», men fansen skal ikke ha vært spesielt interessert i å lytte til sitt idol.

-Bieber gjorde riktig nok ikke en ren kopi av den berømte exiten fra konserten i Norge: Denne gangen vendte stjerna tilbake på scenen etter noen minutters opphold og kom da med følgende beskjed før han fullførte konserten:

- Manc (et kallenavn på mennesker fra Manchester, journ. anm.) takler ikke snakkinga, så jeg skal ikke prate.

Artikkelen fortsetter under bildet.

I OSLO: Etter bare én låt rev superstjernen Justin Bieber av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i Oslo i 2015. Mange hundre gråtende jenter sto igjen himmelfallen og forbannet. 
 Foto: Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
I OSLO: Etter bare én låt rev superstjernen Justin Bieber av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i Oslo i 2015. Mange hundre gråtende jenter sto igjen himmelfallen og forbannet. Foto: Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

- Jeg ble opprørt

Bieber fortsatte sin opptreden i den nord-engelske byen. Ikke før konserten var ferdig forklarte han hvorfor han løp av scenen.

- Jeg ble opprørt tidligere i kveld fordi jeg har reist verden rundt for å komme her og jeg har dedikert livet mitt til å opptre og få fram smil hos folk. Jeg følte at folk ikke ga meg den samme respekten tilbake og det gjør litt vondt, skriver Daily Mail.

Senest torsdag forrige uke skapte Bieber også kontroverser da han ba fansen i Manchester være stille mens han sang ballader.

- Når jeg snakker, kunne dere latt være å skrike av full hals. Er det greit for dere, folkens? (...) Skrikingen er bare så irriterende, sa Bieber fra scenen da.

Artikkelen ble først publisert på dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Jeg ble mobbet veldig mye

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer