Stormet av scenen i Manchester og raste mot fansen

Justin Bieber gjorde det igjen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR: Justin Bieber har gjort det igjen: Under en konsert i Manchester søndag kveld stormet popsensasjonen av scenen.

Ifølge Daily Mirror slapp kanadieren mikrofonen teatralsk i gulvet før han vendte på en femøring og gikk direkte av scenen. Det skal ha vært buing fra publikum som provoserte Bieber til å ta kvelden, melder avisen.

Kveldens konsert var den siste av i alt tre Bieber-konserter i Manchester, og også tidligere hadde det vært gnistninger mellom musikeren og Manchester-publikummet.

Kopi av exiten i Norge

Flere av konsertgjengerne søndag kveld skal ha sett seg lei av at Bieber gjentatte ganger pratet til publikum, og ifølge Daily Mirror ville de frammøtte heller høre superstjernen synge enn å se ham småsnakke til fansen fra scenekanten.

Ifølge Manchester Evening News forsøkte Bieber å forklare hvorfor turnéen hans kalles «The Purpose World Tour», men fansen skal ikke ha vært spesielt interessert i å lytte til sitt idol.

-Bieber gjorde riktig nok ikke en ren kopi av den berømte exiten fra konserten i Norge: Denne gangen vendte stjerna tilbake på scenen etter noen minutters opphold og kom da med følgende beskjed før han fullførte konserten:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer