Stormet av scenen for å skjelle ut korps

Helen Mirren løp ut av teateret kledd som dronningen.

RASTE: Mirren stormet ut på gata da et korps lagde så mye lyd at det var vanskelig å høre hva som foregikk på scenen. Foto: All Over Press
RASTE: Mirren stormet ut på gata da et korps lagde så mye lyd at det var vanskelig å høre hva som foregikk på scenen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Folk på gata utenfor Gielgud Theatre i London ble sjokkerte da Helen Mirren kom stormende ut av teateret for å skjelle ut et korps.

Den 67 år gamle stjernen spiller dronningen i «The Audience», men da det ble såpass mye lyd utenfor teateret at det var vanskelig å høre hva som foregikk på scenen, tok Mirren affære.

Ifølge The Sun skal hun ha tatt tak i armen til dirigenten og bedt korpset «dra til helvete».

- Folk har betalt jævlig mye penger for å se dette showet og dere ødelegger hele driten, skal Mirren ha rast ifølge promotør Joe O'Leary.

Korpset skal ha paradert gjennom Sohos gater for å promotere en musikkfestival for homofile.

- Helen skal ha brutt ut i latter da hun fra scenen fortalte at hun ba de komme seg vekk på en ikke alt for vennlig måte. Hun fikk stående applaus fra salen på slutten, forteller Ben Scotchbrook, som var til stede under stykket.

LES OGSÅ: - Helen er deilig gal
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer