UTE AV KONKURRANSEN: Lene Alexandra Øien nådde ikke opp i delfinalen fredag. Foto: Seher.no/Anders Myhren
UTE AV KONKURRANSEN: Lene Alexandra Øien nådde ikke opp i delfinalen fredag. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

Stormet av scenen etter nederlaget

Lene Alexandra gikk ikke videre i Melodi Grand Prix...

ØRLAND (SEHER.NO): Fredag var det klart for første delfinale i Melodi Grand Prix 2010, som fant sted på Ørlandet. Syv håpefulle artister kjempet om finaleplass i den norske finalen i Oslo i mai, men for Lene Alexandra Øien ble kvelden en stor skuffelse.

Like før klokken 21.00 ble det klart at Maria Haukaas Storeng og metal-bandet "Keep of Kalessin" gikk rett videre til Oslo Spektrum og til finalen i Melodi Grand Prix 2010.

Bjørn Johan Muri og Gaute Ormåsen ble sendt til sistesjansen i Sarpsborg, og det betydde at leken var over for Lene Alexandra Øien, Elisabeth Carew og Johnny Hide.

Lene Alexandra la ikke skjul på sin skuffelse etter at resultatene ble kjent, og ga kun finalistene en kjapp klem, før hun forsvant fra scenen og unngikk og snakke med den fremmøtte pressen.

Like etter fikk Seher.no en SMS fra aristens talsperson, hvor det kommer fram at Lene Alexandra nå vil ha full fokus på sitt nye album.

- Jeg er kjempefornøyd med min innsats, jeg har utviklet meg masse gjennom denne erfaringen. Jeg hadde veldig gode konkurrenter og ønsker dem alle lykke til. Nå går jeg i studio og har full fokus på album, takk, sier Lene Alexandra, ifølge hennes talsperson Therese Karlsson i Sony BMG.


Elisabeth Carew gikk heller ikke videre i konkurransen, men til Seher.no sier hun at hun ikke er skuffet.


- Jeg er ikke skuffet, men jeg hadde selvfølgelig lyst til å gå videre. Jeg kan ikke tenke på det kjipe. Jeg har fått vist fram hvem jeg er som artist, og jeg har troen på meg selv uansett. 

Carew framførte låten "Rocketfuel" som hun har sammen med produsentkjæresten Thomas Eriksen, og innrømmer at det

- Det er bra å være sammen om dette. Vi jobber jo sammen først og fremst, og lever i vår egen verden. Jeg slipper debutplaten min i mars, som vi har jobbet sammen med. Så nå fokuserer jeg framover.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: MGP-designer: - Sjokkert av behandlingen fra NRK