Piers Morgan:

Stormer ut etter Meghan-kritikk

Piers Morgan forlater studio etter Meghan-kritikk.

STORMER UT: Her stormer Piers Morgan ut under «Good Morning Britain»-sendingen. Video: ITV. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Journalist og programleder Piers Morgan (55) har gjort det svært tydelig at han ikke er hertuginne Meghans (39) største fan.

Derimot har han gang på gang gått hardt ut og kritisert den tidligere skuespilleren, noe han også gjorde i etterkant av det omfattende intervjuet hun ga sammen med prins Harry natt til mandag norsk tid.

Tirsdag morgen får han imidlertid smake sin egen medisin, og stormer ut fra «Good Morning Britain»-studioet.

Etter å ha blitt konfrontert med den beinharde kritikken han har rettet mot 39-åringen ved flere anledninger av medprogramleder Alex Beresford, og samtidig spurt om hun noen gang har sagt noe stygt om ham, får han altså nok.

- Jeg beklager, men jeg tror ikke på noe av det hun sier. Jeg ville ikke trodd henne om hun ga værmeldingen. Og det faktum at hun har angrepet vår kongelige familie. Jeg synes det er forkastelig, sa Piers Morgan om Meghan etter det store intervjuet mandag, og fortsatte:

RASER: Journalist og programleder Piers Morgan raser over nattens intervju med Meghan og Harry. Video: CBS/ITV Vis mer

- Jeg ble kvalm over det jeg så. Dette er et to timer langt slaktemaraton av vår kongefamilie, monarkiet og alt dronningen har jobbet så hardt for. Og alt dette blir gjort med prins Philip liggende på sykehuset.

Og tirsdag fortsetter han altså å vise misnøye over hertuginnen. Etter å ha forlatt tv-studioet skriver en rekke brukere på Twitter at han returnerer til skjermen og fortsetter krangelen med Beresford.

- Skammelig

Mandag var Morgan også på Twitter hvor han raste mot hertugparet av Sussex.

«Harry ønsker at USA og resten av verden skal hate familien hans, monarkiet og landet hans. Jeg foreslår at alle venter på at ofrene for konas angrep skal snakke om hennes rare beskyldninger», skrev han da.

«Dette intervjuet er et skammelig svik mot dronninga og kongefamilien. Jeg forventet dette destruktive, selvforherligende tullet fra Meghan, men at Harry lar henne få familien og monarkiet ned på kne, er skammelig», fortsatte han.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

Videre gjentok Morgan, denne gangen skriftlig, at han ikke ville tro på Meghan om hun så ga ham værmeldingen.

«Er det for seint med Oscar-nominasjonene?» fortsatte han, og ga seg ikke der:

«La oss få dette klart: Prins Harry og hans kone brukte bare to timer på å kaste bort alt dronninga står for og har jobbet så hardt for å vedlikeholde, mens de later som at de støtter henne. Og de gjorde dette mens hennes 99 år gamle ektemann Philip er alvorlig syk på sykehus. Det er foraktelig».

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer