Stormende forelsket etter fire år

Det vakre paret viste nok en gang sin kjærlighet på stranda...

FORELSKET: Olivia Palermo og kjæresten Johannes Huebl klarte ikke å holde følelsene tilbake, og kysset i vannet på den karibiske ferieøya. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Olivia Palermo og kjæresten Johannes Huebl klarte ikke å holde følelsene tilbake, og kysset i vannet på den karibiske ferieøya. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se alle bildene nederst i saken!


SEHER.NO: Det har gått nesten fire år siden modell, skuespiller og sosietetsfrøken Olivia Palermo (25) begynte å date modellstjernen Johannes Huebl (30).

Olivia er venn med flere av de største designerne i verden, og figurerer stadig på lister over verdens og Hollywoods best kledde kvinner.

Til tross for at hun omtales som en av verdens vakreste kvinner, tviholder den amerikanske skjønnheten på sin tyskfødte kjæreste.

På de nye bildene fra parets pågående kjærlighetsferie i på øya St. Barths i den franske delen av Karibien ser de to helt nyforelskede ut.

Også i januar i fjor nøt paret en romantisk ferie til den samme øya, og ut fra de nye bildene av paret ser det på ingen måte ut til at følelsene mellom de to har avtatt det siste året.

Olivia Palermo er kjent fra The Hills-spin-off-en The City på MTV, i tillegg til å være modell.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fremdeles like forelsket

FLOTTE: Olivia Palermo og kjæresten viser frem sine flotte kropper på stranden. Foto: Stella Pictures
I BØLGENE: Modell-paret lekte seg i bølgene på den karbiske ferieøya. Foto: Stella Pictures
BIKINI: Olivia Palermo er kjent som en av de best kledde kvinnene i verden. Foto: Stella Pictures
ROMANTISK: Olivia Palermo og Johannes Huebl tilbringer for tiden en romantisk ferie på øya Saint Barths i Karibien. Foto: Stella Pictures
KYSS: Olivia og Johannes kysset foran fotografene under sin ferietur. Foto: Stella Pictures
TAR GREP: Johannes Huebl tar grep og holder kjæresten unna de store bølgene. Foto: Stella Pictures