Stormende forelsket etter fire år

Det vakre paret viste nok en gang sin kjærlighet på stranda...

FORELSKET: Olivia Palermo og kjæresten Johannes Huebl klarte ikke å holde følelsene tilbake, og kysset i vannet på den karibiske ferieøya. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Olivia Palermo og kjæresten Johannes Huebl klarte ikke å holde følelsene tilbake, og kysset i vannet på den karibiske ferieøya. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se alle bildene nederst i saken!


SEHER.NO: Det har gått nesten fire år siden modell, skuespiller og sosietetsfrøken Olivia Palermo (25) begynte å date modellstjernen Johannes Huebl (30).

Olivia er venn med flere av de største designerne i verden, og figurerer stadig på lister over verdens og Hollywoods best kledde kvinner.

Til tross for at hun omtales som en av verdens vakreste kvinner, tviholder den amerikanske skjønnheten på sin tyskfødte kjæreste.

På de nye bildene fra parets pågående kjærlighetsferie i på øya St. Barths i den franske delen av Karibien ser de to helt nyforelskede ut.

Også i januar i fjor nøt paret en romantisk ferie til den samme øya, og ut fra de nye bildene av paret ser det på ingen måte ut til at følelsene mellom de to har avtatt det siste året.

Olivia Palermo er kjent fra The Hills-spin-off-en The City på MTV, i tillegg til å være modell.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fremdeles like forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer