Stormare inntar Snåsa

Svensk Hollywood-stjerne klar for filminnspilling i Trøndelag.

SUPERSTJERNE: Stormare til Snåsa! Vi har ikke sett maken siden Kirk Douglas var på Rjukan for å spille inn "Helter i Telemark"! Foto: All Over Press
SUPERSTJERNE: Stormare til Snåsa! Vi har ikke sett maken siden Kirk Douglas var på Rjukan for å spille inn "Helter i Telemark"! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Peter Stormare skal spille inn film på Snåsa. Stormare, som blant annet er kjent fra storfilmer som Hamilton og "Minority Report" samt tv-serien "Prison Break", skal ha hovedrollen i den største filmen som noensinne er spilt inn i Trøndelag.


Det er det svenske filmselskapet Migma Film AS som står bak filmen, basert på et nyskrevet manus av den svenske forfatteren Kerstin Ekman. Ifølge Trønder-Avisa vil innspillingen komme i gang i april neste år.


Både politikere og filmentusiaster har lenge jobbet for å få en storstilt filmproduksjon til Trøndelag, og da Migma Film AS lanserte planene om å lage film i Snåsa-fjellene var ikke fylkespolitikerne i Nord-Trøndelag sene om å reagere. Sammen med Trøndelagsrådet bladde de opp en million kroner for å bidra til finansieringen av prosjektet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer