Stormare inntar Snåsa

Svensk Hollywood-stjerne klar for filminnspilling i Trøndelag.

SUPERSTJERNE: Stormare til Snåsa! Vi har ikke sett maken siden Kirk Douglas var på Rjukan for å spille inn "Helter i Telemark"! Foto: All Over Press
SUPERSTJERNE: Stormare til Snåsa! Vi har ikke sett maken siden Kirk Douglas var på Rjukan for å spille inn "Helter i Telemark"! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Peter Stormare skal spille inn film på Snåsa. Stormare, som blant annet er kjent fra storfilmer som Hamilton og "Minority Report" samt tv-serien "Prison Break", skal ha hovedrollen i den største filmen som noensinne er spilt inn i Trøndelag.


Det er det svenske filmselskapet Migma Film AS som står bak filmen, basert på et nyskrevet manus av den svenske forfatteren Kerstin Ekman. Ifølge Trønder-Avisa vil innspillingen komme i gang i april neste år.


Både politikere og filmentusiaster har lenge jobbet for å få en storstilt filmproduksjon til Trøndelag, og da Migma Film AS lanserte planene om å lage film i Snåsa-fjellene var ikke fylkespolitikerne i Nord-Trøndelag sene om å reagere. Sammen med Trøndelagsrådet bladde de opp en million kroner for å bidra til finansieringen av prosjektet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer