Tiffany Trump:

Storm før bryllupsdagen: - Klikket helt

Parets drømmeuke ble ikke som planlagt.

GIFTER SEG: Lørdag gifter Tiffany Trump og Michael Boulos seg. Foto: Noam Galai/AFP/NTB
GIFTER SEG: Lørdag gifter Tiffany Trump og Michael Boulos seg. Foto: Noam Galai/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag skal Donald Trumps (76) yngste datter, Tiffany Trump (29), gifte seg med forloveden og forretningsmannen Michael Boulos (25). De møttes for første gang på idylliske Mykonos i 2018, og i fjor forlovet de seg.

Det er imidlertid ikke alt som så like lovende ut for den store begivenheten, der 500 gjester vil være til stede.

De siste dagene har nemlig orkanen «Nicole» truet Trumps perfekte bryllup, som skal holdes i farens luksusvilla Mar-a-Lago i Florida.

RØPER DETALJER: Ulrikke Brandstorp har hatt et aktivt år, og mer skal det bli, for drømmebryllupet er ikke gratis. Nå avslører hun hvor bryllupet skal stå. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken /Rød Løper Vis mer

- «Stuck» innendørs

Dager før bryllupet var Mar-a-Lago og de omkringliggende kystboligområdene under obligatoriske evakueringsordrer på grunn av stormen, ifølge Insider.

Ifølge en kilde til Page Six, skal den kommende bruden ha «klikket helt» etter at det ble kjent at en storm trolig ville prege bryllupet.

- Noen gjester har ankommet og skal tilbringe uken der, og hadde planlagt masse greier. Det skulle være en «over the top»-greie, har en kilde tidligere uttalt til nettstedet.

En Mar-a-Lago-ansatt bekreftet overfor Insider at klubben hadde åpnet igjen fredag, akkurat i tide til Trump og Boulos' velkomstmiddag.

Til tross for dette, forteller kilden at brudeparet ble nødt til å avlyse noen av planene for uken, blant annet en dag på golfbanen.

KJÆRLIGHET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard kunne endelig kalle seg for mann og kone etter vielsen som tok sted fredag. Video: Tor Lindseth. Vis mer

- Alle var «stuck» innendørs, sa kilden til Page Six.

Det gjenstår foreløpig å se hvordan stormen vil ha påvirkning på Trump-datterens bryllup.

Kjendisgjester

Til tross for «Nicole», skal turtelduene trolig klare å nyte den store dagen. Ifølge Insider vil over 500 gjester dele dagen med dem, inkludert skuespillerne Lindsay Lohan (36) og Abigail Breslin (26).

FEIRET SAMMEN: - Nå er det party, party, var Lothepus’ klare budskap da han dukket opp med Hannah Kirsebom Thommessen før bryllupsfesten. Video: Rød Løper. Vis mer

Både pappa Donald Trump og mor Marla Maples (59) har stått for planleggingen av bryllupet. De giftet seg i 1993, men seks år senere var skilsmissen et faktum.

LES OGSÅ: - Mer sårbar og følsom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer