HISTORISK BILDE: Det er første gang samtlige av de nåværende Victoria's Secret-modellene stiller opp sammen i et herreblad. Foto: Faksimile
HISTORISK BILDE: Det er første gang samtlige av de nåværende Victoria's Secret-modellene stiller opp sammen i et herreblad. Foto: FaksimileVis mer

Storeslem i bare trusa

Samtlige Victoria's Secret-jenter stilte opp for herreblad.

SEHER.NO: Vakre kjendiskvinner som kler av seg på forsiden av herreblad er intet nytt, men det spørs om ikke leserne av bladet GQ likevel slo øynene opp over denne forsiden.Bladet har nemlig fått alle modellene til det eksklusive undertøysmerket Victoria's Secret til å bli avbildet sammen i arbeidsantrekket.


Heidi Klum, Adriana Lima og Marisa Miller - som nylig ble kåret til verdens vakreste kvinne av bladet Maxims lesere - er blant kvinnene som poserer under tittelen "Girls Gone Wild". 


Det samme gjør skjønnheter som  Karolina Kurkova, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Izabel Goulart, Selita Ebanks, Isabelli Fontana, Candice Swanepole, Julia Stegner og  Rosie Huntington-Whiteley.


Foto-shooten ble gjort i forbindelse med et av undertøyskjedens moteshow, og det er nok ikke få menn som misunner fotografen som fikk vandre fritt blant de berømte modellene bak scenen.


Tidligere i år har både supermodellen Gisele Bündchen og skuespiller Cameron Diaz posert lettkledd på forsiden av det samme bladet.


LES OGSÅ: Hvor er BH-en din, Rhianna?

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!