MANGE POSITIVE TILBAKEMELDINGER: Etter at Ørjan Burøe la ut et blogginnlegg om hvordan det var å miste storebroren sin, strømmet tilbakemeldingene på. Nå er Burøe nominert til å bli årets blogger. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
MANGE POSITIVE TILBAKEMELDINGER: Etter at Ørjan Burøe la ut et blogginnlegg om hvordan det var å miste storebroren sin, strømmet tilbakemeldingene på. Nå er Burøe nominert til å bli årets blogger. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

- Store staute karer kommer og takker meg

Komiker Ørjan Burøe har fått mange positive tilbakemeldinger etter sine svært åpenhjertige blogginnlegg.

SEOGHØR.NO: 23. november skal prisen «årets blogger» deles ut på Se og Hørs kjendisgalla i Oslo.

POPULÆRT BLOGGEPAR: Marna Haugen Burøe og Ørjan Burøe har begge to populære blogger. Nå kjemper de begge om å bli årets blogger. Foto: Se og Hør
POPULÆRT BLOGGEPAR: Marna Haugen Burøe og Ørjan Burøe har begge to populære blogger. Nå kjemper de begge om å bli årets blogger. Foto: Se og Hør Vis mer

Det er leserne på Seoghør.no som stemmer fram sin favoritt, og én av to haner i høneflokken av nominerte er Ørjan Burøe (39). Han har fått hyggelige tilbakemeldinger på nominasjonen.

Stem på din favoritt her!

- Folk synes det er artig at jeg er nominert. Jeg har jo gjort Stand Up i en mannsalder, så det er gøy å gjøre noe annet nytt og spennende. Jeg trives veldig godt med å skrive og kommer nok aldri til å slutte med dette, sier Burøe til Seoghør.no.

Les Ørjans blogg her.

I august i år la Burøe ut et sterkt innlegg på sin egen blogg. Innlegget handlet om storebroren hans som døde i en bilulykke på 18-årsdagen sin. Mange lot seg røre av Ørjans ord, og komikeren selv setter stor pris på oppmerksomheten.

Les innlegget her.

Saken fortsetter under bildet.


- Jeg har fått enormt mange positive tilbakemeldinger fra hele landet. Alt fra kommentarer i kommentarfeltet, til private mail og klemmer på gaten. Det er mange fine mennesker der ute. Ekstra stas er det når store staute karer kommer og takker meg, sier han.

Ørjans kone, Marna Haugen Burøe, er også nominert til «årets blogger», og Ørjan forteller at når han leser en annen person sin blogg, så er det stort sett bloggen til sin kone Marna Haugen, også kjent som «Komikerfrue».

Marna er også en av de nominerte til prisen «Årets blogg»


- Det blir til at jeg ofte leser kona mi sin blogg. Jeg er mye ute på reise så da er det lett å sjekke «temperaturen» hjemme via bloggen hennes, forklarer han.

Se video: Ørjan og Marna på «Bloggerne»-premiere:


LES OGSÅ: Stem på «årets blogger»

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.