FLØRTER OG FESTER: Jordan har sett seg lei konas ville flørting og festing.  Foto: All Over Press
FLØRTER OG FESTER: Jordan har sett seg lei konas ville flørting og festing. Foto: All Over Press Vis mer

- Store problemer i ekteskapet

Jordan er drittlei Christinas ville festing og flørting.

Publisert
SEHER.NO: Popprinsesse Christina Aguilera (27) og hennes ektemann Jordan Bratman (30) har vært prakteksemplet på det perfekte Hollywoodektepar de siste månedene.

Og med ankomsten av deres førstefødte, Max, i januar, virket lykken komplett.

Men nå ser det altså ut til at det "perfekte" ekteskap ikke er fullt så perfekt som alle har trodd, skriver Daily Mail ifølge Popcrunch.

Christina har nemlig tatt igjen for all festingen hun gikk glipp av under graviditeten de siste ukene, og nå har Jordan sett seg lei på at hans vakre frue stadig observeres ute på byen med andre menn.

- Jordan er drittlei Christinas festing. Det har skapt store problemer i deres ekteskap. Han vet ikke hva han skal gjøre, sier en venn av Bratman.

Det var særlig en spesiell hendelse, som skjedde nylig, som fikk Bratman til å se rødt.

Christina var ute med ektemannen på LAX nightclub i LA, og skal stupfull ha flørtet med flere menn, rett foran Jordan.

- Christina var så full at hun begynte å flørte med flere menn rett foran ektemannen. Hun hvisket til en av dem og presset seg opp mot en annen, sier en kilde til Daily Mail.

Men popprinsessen selv forsvarer festingen, og mener hun både kan ha et sosialt liv og være en god mor.

- Hvis jeg av og til vil ut og ha en mor-far kveld med min ektemann, så har jeg lov til det. Jeg tilbringer hele dagen med min sønn. Alle har en mening og mange ønsker å lage drama av dette og snakker i onde tunger. Men dette er en del av det jeg driver med, og det lærer man tidlig, sier Christina.

LES OGSÅ: - Valgkamp med "vuggesang"

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer