Inntekt og formue:

Store forskjeller hos kjendisparene

Se hva noen av Norges kjendispar tjente i fjor.

FORSKJELL: Likningstall for 2019 viser at det er store forskjeller for landets kjendispar. Her er Jenny Skavlan og Thomas Gullestad avbildet i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORSKJELL: Likningstall for 2019 viser at det er store forskjeller for landets kjendispar. Her er Jenny Skavlan og Thomas Gullestad avbildet i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag ble ligningstallene for 2019 tilgjengelig, og det har hittil kommet frem en rekke oppsiktsvekkende opplysninger. Blant annet står det klart at 27 år gamle Gustav Magnar Witzøe, som er laksearving, er Norges rikeste.

Det er imidlertid ikke bare enkeltpersoner som vekker oppsikt. Også blant landets kjærestepar og ektefeller finner vi en rekke gigantsummer. Skattelistene viser også store forskjeller.

På listen over norske kjendispar kan man nemlig se at enkelte par har store forskjeller på både formue og inntekt, blant andre John Carew (41) og influenserkjæresten.

Der skiller det faktisk hele 31 millioner kroner i formue.

Stor forskjell

Influenser Pernille Emilie Juvodden (24) og den tidligere fotballspilleren venter i disse dager barn, etter at de i oktober delte den hyggelige nyheten om at de skal bli foreldre sammen.

Med de kommende utgiftene til bleier, barneleker og utstyr kommer en solid formue godt med, og nå står 41-åringen oppført med en formue på hele 31,6 millioner kroner. Inntekten står fremdeles på null kroner.

Juvodden står på sin side oppført med null kroner i formue. Inntekten hennes har imidlertid økt fra omtrent 131 000 til 166 000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer