Inntekt og formue:

Store forskjeller hos kjendisparene

Se hva noen av Norges kjendispar tjente i fjor.

FORSKJELL: Likningstall for 2019 viser at det er store forskjeller for landets kjendispar. Her er Jenny Skavlan og Thomas Gullestad avbildet i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORSKJELL: Likningstall for 2019 viser at det er store forskjeller for landets kjendispar. Her er Jenny Skavlan og Thomas Gullestad avbildet i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag ble ligningstallene for 2019 tilgjengelig, og det har hittil kommet frem en rekke oppsiktsvekkende opplysninger. Blant annet står det klart at 27 år gamle Gustav Magnar Witzøe, som er laksearving, er Norges rikeste.

Det er imidlertid ikke bare enkeltpersoner som vekker oppsikt. Også blant landets kjærestepar og ektefeller finner vi en rekke gigantsummer. Skattelistene viser også store forskjeller.

På listen over norske kjendispar kan man nemlig se at enkelte par har store forskjeller på både formue og inntekt, blant andre John Carew (41) og influenserkjæresten.

Der skiller det faktisk hele 31 millioner kroner i formue.

GODE VENNER: John Carew er svært glad for vennskapet med prins William. Vis mer

Stor forskjell

Influenser Pernille Emilie Juvodden (24) og den tidligere fotballspilleren venter i disse dager barn, etter at de i oktober delte den hyggelige nyheten om at de skal bli foreldre sammen.

Med de kommende utgiftene til bleier, barneleker og utstyr kommer en solid formue godt med, og nå står 41-åringen oppført med en formue på hele 31,6 millioner kroner. Inntekten står fremdeles på null kroner.

Juvodden står på sin side oppført med null kroner i formue. Inntekten hennes har imidlertid økt fra omtrent 131 000 til 166 000 kroner.

Elleville summer

En av de kjendisene man på forhånd kunne gjettet seg til at skulle ha en ellevill inntekt og formue, er Fredrik Skavlan (54). I år står han nemlig oppført med 32,9 millioner i formue og 20,9 millioner i inntekt.

Samboeren, Maria Bonnevie (47), står oppført med 1,3 millioner i formue, og litt over 333 000 kroner i inntekt.

Tar vi et dypdykk i de kongeliges økonomi, ser vi at Marius Borg Høiby (23) og samboeren Juliane Snekkestad (23) begge sto oppført med 0 kroner i inntekt i 2018.

Kjøpte hus

I 2019 viser skattelistene at Høiby har litt over 71 000 i inntekt, mens Snekkestad står oppført med null kroner. Hos begge er det oppført null kroner i formue - noe som kan skyldes at begge bodde og jobbet i London.

I år startet 23-åringen som mekaniker hos MREXX Motor i Lierskogen. Før dette jobbet han som nevnt i London, som «style editor» hos det britiske magasinet Tempus.

I slutten av 2018 kjøpte kjæresteparet seg hus i Tønsberg, som hadde en prislapp på 3,65 millioner kroner.

VOKSENSMERTER: Maria Stavang er klar med sitt eget program, «Voksensmerter», og i første episode plasserer hun Magnus Devold, daværende venn og nåværende kjæreste, i en løgndetektor. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Gode inntekter

Norges nye komikerpar, Magnus Devold (34) og Maria Stavang (25), bekreftet tidligere dette året at de hadde blitt et par. Forholdet bekreftet de i form av hvert sitt innlegg på Instagram.

Begge har hyppig vært å se på tv-skjermen det siste året, både på hvert sitt hold, og i «Kongen befaler».

Det kan se ut til at jobbene har båret frukter, for nå står begge oppført med gode inntekter. Devold står nemlig oppført med litt over 1 million kroner i inntekt, mens Stavang hadde 1,4 millioner i inntekt. Begge står oppført med null kroner i formue.

Under Årets best kledde-shooten hadde Jenny Skavlan på seg en fantastisk kreasjon av Kjell Torheim. Vis mer

Skiller seg ut

Kjendisparet Jenny Skavlan (34) og Thomas «Fingern» Gullestad (39) har i flere år vært et av landets mest profilerte par. Skavlan er ofte å se på Instagram som influenser, mens ektemannen er musiker og skuespiller.

Skattelistene viser nå at 34-åringen hadde 354 000 i inntekt i 2019, mens ektemannen dro inn litt over millionen. Innad i paret skiller det litt i formue, for mens Gullestad står oppført med 744 000, har Skavlan null kroner.

Parets gode venner, NRK-profilene Tore Sagen (40) og Live Nelvik (37), viser også forskjeller i inntekt. Sagen hadde nemlig 1,9 millioner i inntekt, mens kona tjente 1,3. Begge står oppført med null kroner i formue.

God inntekt

NRK-profilene Ronny Brede Aase (34) og Tuva Fellman (33) ble denne høsten foreldre for første gang. De fikk da en liten jente. I år gikk de også til innkjøp av et nytt hus, noe som vitner om en grei økonomi.

Skattelistene viser nemlig at de har ganske solide lønninger. Den tidligere «P3Morgen»-programlederen står nemlig oppført med en inntekt på nesten 1,1 millioner kroner, mens Fellman hadde en inntekt på 671 000.

Paret står begge med null kroner i formue - noe som kan skyldes huskjøpet.

Ronnys tidligere «P3Morgen»-kollega, Markus Neby (29), var å se på tv-skjermen etter at han sluttet med morgenradio. Han har vært i et forhold med fotballspilleren Andrine Hegerberg (27) siden i fjor.

Markus Neby og kjæresten Andrine Hegerberg ble tvunget til å flytte sammen under corona-krisen. Nå avslører Markus hva planene er når landegrensene åpner igjen. Vis mer

Fotballspilleren står oppført med en inntekt på 8800 kroner, mens Neby hadde en inntekt på 703 000. Formuen skiller noe - for mens Neby hadde null kroner, hadde fotballspilleren 603 000 i formue.

Karriereendringer

Tidligere radiostjerne Niklas Baarli (31) gikk i januar 2018 til «Radio 1», etter lang tid i «P3». I år ble han imidlertid ansatt i TV 2, og er nå programleder for «God kveld Norge». Han har også podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi», sammen med kjæresten Benjamin Silseth.

Ifølge skattelistene står Baarli i 2019 oppført med en inntekt på 875 000, mens kjæresten, som er utdannet psykolog, står oppført med en inntekt på nesten 429 000. Han har imidlertid en formue på 691 000, mens Baarli står oppført med null kroner.

Et annet par som har hatt kraftige karrieresvingninger det siste året er Vendela Kirsebom (53) og Petter Pilgaard (40).

I år ble nemlig Pilgaard endelig ansatt i drømmejobben, nemlig som anleggsarbeider. De siste årene har han også vært å se i tv-serien «Vendela + Petter», samt at paret var å se i «Farmen». Alt i alt har det resultert i en inntekt på 1,4 millioner, mens Kirsebom tjente 1,8 millioner. Sistnevnte står oppført med 568 000 i formue, mens Pilgaard har null.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Influenserpar

Influenserbransjen har en god mengde solide kjærestepar, deriblant Martine Lunde (24) og Aleksander Sæterstøl (25). Begge har gjort det bra karrieremessig de siste årene, og førstnevnte kan se tilbake på 2019 som et svært godt år.

Hun står nemlig oppført med en inntekt på 1,7 millioner kroner, samt en formue på 497 000 kroner. Kjæresten Aleksander hadde en inntekt på 344 000, og en formue på 631 000.

For Kristin Gjelsvik (34) og Dennis Poppe Thorsen (29) har dette vært en spennende år. Etter at de ble foreldre i fjor, valgte de å kjøpe hus i år.

Også økonomisk har det gått bra for paret, for influenseren tjente nesten to millioner kroner i 2019. I formue står hun imidlertid oppført med null kroner, noe som kan skyldes huskjøpet. Poppe Thorsen står oppført med en inntekt på bare 27 000, men kan skilte med en formue på 968 000.

LES OGSÅ: Stort formuefall for prinsesse Märtha Louise

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer