Prins William og hertuginne Kate:

Store endringer på hjemmebane

Barna skal bo uten en «nanny» for første gang i livet.

PÅ FLYTTEFOT: Prins William og Hertuginne Kate med sine tre barn prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/NTB
PÅ FLYTTEFOT: Prins William og Hertuginne Kate med sine tre barn prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis. Foto: Tim Rooke/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins William (40) og hertuginne Kate (40) tar med seg familien og flytter fra Kensington i London til et hus med fire soverom i Windsor-eiendommen i Berkshire denne sommeren.

Det gjør de for å bo nærmere dronning Elizabeth (96), i tillegg til at det er en fordel for barnas skolegang, skriver Daily Mail. Også hertuginne Kates foreldre bor i området de flytter til, og 40-åringen vokste opp der sammen med sine to søsken.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

Det er imidlertid en person som ikke blir med på «flyttelasset».

Maria Borrallo har de siste årene bodd hos familien for å hjelpe til med barna prins George (9), prinsesse Charlotte (7) og prins Louis (4), men ifølge The Telegraph skal hun nå bo et annet sted.

Ikke skjedd før

Borrallo ble ansatt da eldstemann i søskenflokken prins George bare var åtte måneder gammel. Siden har hun også hjulpet til med Charlotte og Louis.

Det betyr at barna nå for første gang skal bo i et hus uten en «nanny».

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag delte prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

George og Charlotte forlater privatskolen Thomas' Battersea i London og blir overført til en skole i Windsor-området. Ifølge den britiske avisen er det forventet at de tre barna begynner på en lokal skole når det er skolestart i september.

Passende sted

William og Kates nye hus har fire soverom, og en kilde har uttalt til The Sun at de ikke trenger mer siden de ikke skal ha ansatte som bor i huset.

Da flytteplanene ble avslørt i juni uttalte Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle at de landlige omgivelsene er et passende sted for barnas oppvekst.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

- Prins William og hertuginne Kate ønsker at barna skal vokse opp mer landlig. Kensington Palace, hvor de bor nå, er jo midt i storbyen London. Nå flytter de endelig på landet, og kommer nærmere både Kates foreldre og dronningen Elizabeth - noe som skal ha vært viktig for dem.

Oppdras ikke av «nannyen»

Før i tiden var det vanlig at de kongelige barna nærmest ble oppdratt av barnevakter, men slik er det ikke lenger. Ifølge Elle oppdrar prins William og hertuginne Kate barna selv.

Ekspert på kongelig etikette, Mykla Meier, uttalte til US Weekly at barna ikke går på etikette-skoler.

- Det er faktisk kjent at barna ikke går på etikettekurs. Hertuginnen oppdrar dem faktisk selv. Så slik det fungerer internt, når de forbereder seg til å møte noen eller gå av flyet, er det hertuginnen som har gjort en fantastisk jobb med å lære barna, uttalte Meier.

LES OGSÅ: Som to dråper vann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer