Petter Stordalen:

Stordalens treningstur endte med hasteutrykning

Tannlegen måtte hjelpe hotellkongen iført sykkelklær.

LØPETUR ENDTE HOS TANNLEGEN: Petter Stordalen måtte ringe tannlegen for en hastetime tirsdag morgen. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Instagram
LØPETUR ENDTE HOS TANNLEGEN: Petter Stordalen måtte ringe tannlegen for en hastetime tirsdag morgen. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Ikke alt går etter planen når Petter Stordalen (54) er på joggetur om morgenen.

Midt under treningsturen tirsdag kjente hotellkongen at noe var galt med tennene, og forteller til Seoghør.no i en epost at han måtte ringe til tannlegen for å få hastetime.

Men det ble ikke bare Stordalen som måtte kaste seg rundt. Tannlegen hans, Harald Linnebo, var også på trening, da han fikk den uventete oppringningen.

- Han ble tatt på senga, men fikk på seg sykkelshortsen og for avgårde. Da jeg møtte han opp ved Colosseum hadde han syklet i full fart, forteller Stordalen.

54-åringen presiserer ikke hva som var galt med tanna, men skriver at det gikk fint til slutt.

Et par timer senere måtte han nemlig rekke et fly til byen Helsingborg i Sverige for å legge grunnsteinen på et kommende hotell.

- Jeg hoppet ned i stolen og han begynte å fikse tannen i fullt sykkelutstyr, skriver han.

Rakk flyet i tide

Stordalen rakk flyet og kom seg til Helsingborg i tide. I eposten til Seoghør.no beskriver han tannlegen som en ekte helt, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer