Stordalens modellkjæreste

Gunhild Melhus gjorde et populært comeback på catwalken.

TRENDY PAR: Petter Stordalen er stolt av sin vakre kjæreste Gunhild Melhus - som i kveld viser mote for designeren Nora Farah. Foto: Andreas Fadum
TRENDY PAR: Petter Stordalen er stolt av sin vakre kjæreste Gunhild Melhus - som i kveld viser mote for designeren Nora Farah. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kler hverandre!


SE VIDEO: Høydepunkter fra kjendisenes kles-show!


SEHER.NO: Nora Farah er en av Norges fremste designere, og er kjent for sin stilfulle og eksklusive stil. Torsdag kveld holdt hun eksklusiv motevisning på Telenor Bygg Exposenter.
Flere celebre gjester var tilstede - både på scenen og i salen.


 Men det var nok Gunhild Melhus (28) - kjæresten til hotellkongen og Choice-eier Petter A. Stordalen (44) - som stjal mest oppmerksomhet.

Den vakre legestudenten fra Kongsberg har tidligere jobbet som modell, og gjorde comeback på den 45 meter lange catwalken!


Pia Haraldsen (25), Maria Arredondo (21), Kathrine Sørland (26) og Mille-Marie Treschow (52) - og selvfølgelig Petter A. Stordalen var blant de kjente gjestene.


- Det er et lukket selskap, og VIP-faktoren er skyhøy. Det er en veldig celeber krets som samles. Nora Farah er jo en ildsjel i bransjen, og for tiden jobber hun med å designe klær for prinsesse Märtha Louise, sier presseansvarlig Anette Bull til seher.no


Se høydepunkter fra showet på Se og Hør TV!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer