CELEBERT: Pia Tjelta var blant de mer celebre gjestene.
CELEBERT: Pia Tjelta var blant de mer celebre gjestene. Vis mer

Stordalen strålte i regnet

Men Petter og gjestene var like blide.

Publisert
SEHER.NO: Petter Stordalen og kjæresten Gunhild Melhus tok imot de stivpyntede gjestene i regnet. Petter i frakk og dekkende maske, hun i minikjole og maske. Og ikke minst med så høyhælte sko som de omtrent kan få blitt.
Se bilder og videointervju fra festen lenger ned

- Jeg kommer ikke akkurat til å rocke vilt i kveld nei, sier hun til Seher.no

Elegante var de dog, men merket hadde ikke den trendy legestudenten bitt seg merket i.

- Nei, uff, det husker jeg ikke. Da må jeg ta av meg skoa, og det passer litt dårlig, sier hun med et smil.

Regnet høljet ned over den vakre omtrent 40 meter røde løperen, med store vaser langsmed som en allé, med masker istedenfor blomster i. Men gjestene fikk paraplyer ved ankomst, og et par av de innleide hjelperne holdt Stordalen og hans kjære tørre.

Også flere av de kvinnelige gjestene hadde trosset været, og var iført svært sommerlige kreasjoner. På invitasjonen stod det at kvinnene skulle la seg inspirere av maskene de hadde blitt tilsendt, og mange kom i litt uvanlige antrekk.

Mens mennene skulle være iført smoking med åpen skjorte, hadde likevel kopiert Stordalens utringning.

Christian Skolmen, Øystein Stray Spetalen, Ole Robert Reitan Reitan, Pia Tjelta, Per Sundnes, Arne Hjeltnes, Trude Mostue, for å nevne noen.

Se flere kjendiser i masker i bildespesialen lenger ned!

- Alle sier det at skal du én fest, så må du på denne festen. Og jeg går ikke på så mange fester, så vi drar på denne festen, sier Trude Mostue til Seher.no.

- Han (Stordalen) er generøs, morsom, og det er masse champagne, fortalte Janne Formoe til Seher.no.

Hun kom sammen med Per Sundnes og Pia Tjelta. Til stede var også Jan-Fredrik Karlsen, eks-samboer. Han var som han ofte er svært energisk og svært begeistret. 

- Forventningene er svære! Bare se på det her! Og det som er gøy, skal jeg avsløre det? Nei nei, jeg bare tuller,sier han til pressen før Stordalen og Melhus husjer ham inn.

Se mer av de elegantene gjestene fra maskefesten med med på videoen og bildene under!

[obj:media:6418]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer