Stordalen inviterer til kalas!

Årets tema er nemlig svenskefest.

Oslo 2013-01-15 Stordalen åpner nytt hotell på Tjuvholmen i Oslo PICTURED: Petter og Gunhild Stordalen  Photo: DStelStella Pictures. Code: 5032 COPYRIGHT STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures
Oslo 2013-01-15 Stordalen åpner nytt hotell på Tjuvholmen i Oslo PICTURED: Petter og Gunhild Stordalen Photo: DStelStella Pictures. Code: 5032 COPYRIGHT STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Petter og Gunhild er klare for kalas!

Dagen før Norges nasjonaldag inviterer de til tidenes svenske- party. Den kvelden du stryker norske flagg og bunadsskjorter, og gjør deg klar for å feire Grunnloven med is, pølser og sekkeløp, samles kjendiseliten for å hylle våre naboer i øst.

Hvert år samler som kjent det miljøbevisste og festglade ekteparet Petter A. Stordalen (50) og Gunhild Stordalen (34) de rike og berømte til en 16. mai-fest uten like.

Og hvert år topper de det forrige!

I år inviterer jetsett-paret til «Kalas» – i ånden til Astrid Lindgren, ABBA, Carola, svenskesynden, Ingmar Bergman, Vikingarna, Roxette, Swedish House Mafia, Volvo, Lasse Åberg og all annen glede søta bror har gitt oss.

Stordalen kan med stolthet kalle Nordic Choice Hotels for Sveriges største hotellkjede, og etter det
Se og Hør har grunn til å tro, har dette inspirert årets tema.

Og hvordan ser så den blågule invitasjonen som definerer hvem som er «inne» og hvem som er «ute» i Kjendis-Norge ut i år? Som en snusboks, så klart!

Tidligere har han og Gunhild trommet sammen til white-party, maskeradeball, toga-party,
hippiefest og bondeball.

SÅ hvis du møter en litt sliten kjendis i 17. mai-toget i år, kan det hende at han eller hun sier «Jag är inte fyllesjuk, jag är bara svensk». 
 
LES OGSÅ: Anette Hoff var i terapibehandling i halvannet år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer