Stordalen inviterer til fest på «slottet»

Petter Stordalen bygger slottskopi før sin berømte 16. mai-fest.

SLOTTSKOPI: Arbeidere er i full gang med å bygge opp en kopi av det kongelige slott foran Choices hovedkvarter Bygdøy Allé.  Foto: Curt Hjertstedt/Seoghør.no
SLOTTSKOPI: Arbeidere er i full gang med å bygge opp en kopi av det kongelige slott foran Choices hovedkvarter Bygdøy Allé. Foto: Curt Hjertstedt/Seoghør.no Vis mer

SEOGHØR.NO: Hvert år 16. mai inviterer Petter Stordalen (51) til en storslagen fest på hotellkjeden Choice's hovedkontor i Bygdøy Allé. Hver fest har et nytt tema og bare fantasien setter grenser når gjestene setter sammen kveldens kostymer.

I år er temaet norske helter og fredag formiddag var arbeidere i full gang med å forvandle Choice-bygningen til en mini-kopi av det kongelige slott!

Mens han i fjor feiret svenskene dagen før den norske nasjonaldagen, er det i år 200 år siden den norske grunnloven og det er hjemlandet som skal feires.

«Velkommen den 16. mai til storstilt feiring av Norge. La oss hylle dem som har vært med på å bygge Norge. Det kommer helt garantert til å bli helt konge,» skriver Petter og kona Gunhild A. Stordalen (35) i invitasjonen.

Hoppet i høyet

Under fjorårets svenske-feiring forestilte festlokalet Pippi Langstrømpes Villa Villekulla og Petter løftet til og med en prikkete «hest» over hodet! I 2012 var det gårdsfest der gjestene festet i en låve og hoppet i høyet.

Hotellbaronen har også invitert til white-party, maskeradeball, toga-party og hippiefest.

I kveld fra rundt kl 18.15 følger du gjestenes ankomst til Stordalen-festen i Seoghør.nos direktesending.

Her ser du de villeste antrekkene fra fjorårets svenske-fest:

LES OGSÅ: - Petter insisterte på at vi skulle date