I HOLLYWOOD-PARETS SKISPOR?: Denne uken avslørte Catherine Zeta-Jones (t.h) at ektemannen Michael Douglas fridde til henne i snøen i Aspen. Det samme gjorde Petter Stordalen da han gikk ned på kne for Gunhild (t.v) ni år senere. Foto: NTB Scanpix
I HOLLYWOOD-PARETS SKISPOR?: Denne uken avslørte Catherine Zeta-Jones (t.h) at ektemannen Michael Douglas fridde til henne i snøen i Aspen. Det samme gjorde Petter Stordalen da han gikk ned på kne for Gunhild (t.v) ni år senere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stordalen gjorde som Michael Douglas

Hotellkongen ble muligens inspirert av «Wall Street»-stjernen da han erklærte sin kjærlighet til Gunhild.

Publisert

SEOGHØR.NO: For tre år siden bestemte stjerneparet Catherine Zeta-Jones (46) og Michael Douglas (71) seg for å gjøre det slutt, men året etter fant skuespillerne tilbake til hverandre.

I november i fjor feiret ekteparet 15 år som mann og kone, og nå avslører «Chicago»-stjernen nettopp hvor Douglas, som er 25 år eldre enn henne, gikk ned på kne nyttårsaften 1999. 

Catherine delte nemlig et bilde av henne og ektemannen i et idyllisk vinterlandskap, som ifølge Daily Mail skal være i Aspen, Colorado. 

- 16 år siden, dette er stedet hvor ektemannen min fridde, skrev den mørke skjønnheten til det hyggelige parbildet på sin Instagram-side. 

Ifølge People har stjerneparet kost seg på skiferie i vinterparadiset Aspen de siste dagene og altså dokumentert ferien på sosiale medier.

Saken fortsetter nedenfor.

16 years ago, this was the spot where my husband proposed.

Et bilde publisert av Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Just loving these conditions and my Pucci ski pants!!!

Et bilde publisert av Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Faktisk er ikke Michael Douglas alene om å ha gått ned på kne i Aspen på nyttårsaften. Da den norske hotellkongen Petter Stordalen (53) fridde til sin Gunhild (37), foregikk frieriet også i det amerikanske skieldoradoet - på toppen av Aspen Mountain.

Denne uken avslørte for øvrig Gunhild Stordalen, som i 2014 ble diagnostisert med den alvorlige og livstruende sykdommen systemisk sklerose, at hun har fått et tilbakefall.

Kjærlighetserklæring

Da Hollywood-paret feiret bryllupsdagen i november, delte Zeta-Jones også et hyggelig bilde sammen med «Basic Instinct»-stjernen. 

- God bryllupsdag, kjæreste Michael! Jeg elsker livet vårt sammen, dette er for de neste 15! skrev hun som tekst sammen med bildet.

Til Good Housekeeping fortalte hun at feiringen ble minneverdig.

- Det var bare oss to på en av våre favorittrestauranter. Vi lo av at vi fremdeles lever og ikke har tatt livet av hverandre enda. 15 år er lang tid, sa hun, ifølge Daily Mail. 

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi er roligere og klokere

Bruddet deres i 2013 kom like etter 71-åringen hadde kjempet mot kreftsykdommen, Catherine hadde slitt med bipolar lidelse, og Michaels sønn Cameron (37) ble dømt til fem års fengsel etter narkotikaforbrytelser. 

Under et intervju med AARP The Magazine fortalte Douglas nylig om den lykkelige gjenforeningen.

- Vi jobbet begge for å få det til å fungere. Jeg tror ikke det går an å rydde opp i et forhold hvis en av partene ikke vil det, sa skuespilleren, ifølge Daily Mail.

Catherine sa seg enig i ektemannens uttalelse.

- Jeg tror vi begge er roligere og klokere. Det kommer naturlig med tiden. Vi setter pris på våre velsignelser, sa tobarnsmoren i intervjuet. 

Paret har sønnen Dylan Michael (15) og datteren Carys Zeta (12) sammen.

FAMILIELYKKE: Catherine og Michael har sønnen Dylan og datteren Carys sammen. Her dukket familien sammen opp på en filmpremiere i fjor sommer.  Foto: Epa
FAMILIELYKKE: Catherine og Michael har sønnen Dylan og datteren Carys sammen. Her dukket familien sammen opp på en filmpremiere i fjor sommer. Foto: Epa Vis mer

LES OGSÅ: Brooklyn Beckham viste frem sin nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer