Petter Stordalen:

Stordalen fikk spyd tredd gjennom seg

Se videoen da hotellkongen skremte svenskene! - Han er ju tokig!

DRAMATIKK: Petter Stordalen overrasket tilskuerne da han åpnet sitt nye hotell i Stockholm med å få et spyd tredd gjennom seg. Foto: Andreas FadumVis mer Vis mer

(Seoghør.no): Nær 1000 inviterte holdt på å få buffeten i vranghalsen da Petter Stordalen tydde til et magisk grep på scenen.

Først dalte Petter ned fra intet, opp på en Harley Davison. Deretter ble han løftet opp på et sverd og dreid rundt. Slike stunt er obligatorisk når det er storslått hotellåpning.

- Jeg var j ... nervøs for at motorsykkelen skulle komme på toppen av meg, og ikke motsatt. Men det gikk bra, det samme gjorde det med sverdet. Jeg fikk litt rotasjon, men klarte meg bra.

Bak Se og Hør stod det flere bekymrede kvinner som i ren forferdelse og angst utbrøt.

- Han er jo tokig, han måste ju inte ...

Saken fortsetter under bildet.

LITT AV EN ENTRE: - Jeg var j ... nervøs for at motorsykkelen skulle komme på toppen av meg, og ikke motsatt, innrømmet Stordalen. Foto: Andreas Fadum
LITT AV EN ENTRE: - Jeg var j ... nervøs for at motorsykkelen skulle komme på toppen av meg, og ikke motsatt, innrømmet Stordalen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Men Stordalen ville vise svenskene at åpningen av Stockholms største hotellprosjekt noensinne, At Six og Hobo, samt restauranten Tak – ikke var overlatt til tilfeldighetene. Det oste testosteron av telemarkingen.

- Jeg har masse energi når jeg går på scenen og det handler bare om å kontrollere energinivået og konsentrere om de tingene man skal gjøre. Dessuten har jeg god hjelp av ham, sier Petter – og drar frem illusjonist Alexx Alexander.

Og han nøler ikke med å skryte av sin elev.

- Petter var fantastisk. Det er så moro å jobbe med ham. Han er så dedikert, det kunne gått så galt om han ikke hadde hatt fokus. Nå er jeg bare utrolig stolt, det er så gøy å jobbe med hele Norges Petter.

Saken fortsetter under bildet.

MAGI: Petter spiddet på sverdet. Foto: Andreas Fadum
MAGI: Petter spiddet på sverdet. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Hotelleieren svarer raust tilbake.

- Jeg må bare si at det er like fantastisk å jobbe med en av Europas beste illusjonister. Det er jo ingen grenser for hvor mye ideer mannen har. Problemet er bare det at Alexx er ung og jeg er ikke det. Det han kan utføre, kan være farlig for meg. Men han holder meg i hvert fall 10 år yngre, bare ved å tenke tanken på at jeg kanskje kan klare det! sier Petter, og føyer til.

- Alexx sier at jeg må bare fortsette å åpne hoteller – slik at jeg klarer å holde meg yngre!

Petter Stordalen i Malmö på hotellåpning, da han ankommer med et smell fra vannet og opp på brygga. Vis mer

LES OGSÅ: Nå får endelig Pippa sin egen drømmeprins