Stordalen åpnet lommeboken for Mona Fastvold

- For meg er ikke dette en pengeinvestering. Det er en menneskeinvestering, forteller hotellkongen.

NEW YORK-TRIO: Ifølge VG var Sondre Lerche, Mona Fastvold og Gitte Witt «i en periode en del av et meget kreativt kunstmiljø i New York», som skal ha vært der den Sundance-nominerte filmen fikk sitt utspring fra. Dette bildet er tatt i forbindelse med en kinopremiere i Oslo i fjor.
NEW YORK-TRIO: Ifølge VG var Sondre Lerche, Mona Fastvold og Gitte Witt «i en periode en del av et meget kreativt kunstmiljø i New York», som skal ha vært der den Sundance-nominerte filmen fikk sitt utspring fra. Dette bildet er tatt i forbindelse med en kinopremiere i Oslo i fjor. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble det kjent at Mona Fastvolds (32) regissørdebut-film «The Sleepwalker» er tatt ut til å vises på den prestisjetunge amerikanske filmfestivalen Sundance - som avholdes i januar hvert år.

Ifølge VG har Sondre Lerches (31) ekskone fått med seg hotellkongen Petter Stordalen (51) på investeringssiden. Avisen skriver nemlig at han har bidratt med et ukjent beløp:

- For meg er ikke dette en pengeinvestering. Det er en menneskeinvestering. Mona og Sondre er uvanlig hardtarbeidende og flinke folk, som igjen gir andre talenter, som skuespiller Gitte Witt, store muligheter. Målet var Sundance, og det har de fått til. Så ufattelig gøy!, sier Stordalen til VG.

BIDRAR: De amerikanske skuespillerne Christopher Abbott (28) (t.h) og Brady Corbet (25), kjent fra henholdsvis «Girls» og den amerikanske versjonen av Hanekes «Funny Games», er skuespillere i filmen. Sistnevnte har også skrevet manus i samarbeid med Fastvold. Foto: REX/Carolyn Contino/BEI/All Over Press
BIDRAR: De amerikanske skuespillerne Christopher Abbott (28) (t.h) og Brady Corbet (25), kjent fra henholdsvis «Girls» og den amerikanske versjonen av Hanekes «Funny Games», er skuespillere i filmen. Sistnevnte har også skrevet manus i samarbeid med Fastvold. Foto: REX/Carolyn Contino/BEI/All Over Press Vis mer

Før bruddet mellom Sondre og Mona, som fant sted i høst, ble det nemlig kjent at artisten og «The Voice»-mentoren har bidratt musikalsk i filmen - som på norsk har fått tittelen «Søvngjengeren»

På laget har 32-åringen også fått med seg de amerikanske skuespillerne Christopher Abbott (28), kjent fra TV-serien «Girls», og Brady Corbet (25), kjent fra den amerikanske versjonen av Hanekes «Funny Games» og Triers «Melancholia», og sistnevnte har også skrevet manus i samarbeid med Fastvold.

Da nyheten ble kjent slapp både Mona Fastvold og Gitte Witt jubelen løs via sosiale medier, og på sin Instagram-profil skrev hovedrolleinnehaveren:

«Wææææ!!!! Søvngjengeren, aka The Sleepwalker, min neste spillefilm, er tatt ut til hovedkonkurransen på Sundance Film Festival 2014! Det er så goooood stemning det!!».

Filmen har Norgespremiere 31.januar.

Også «Oslo 31.august»-regissør Eskil Vogts spillefilm «Blind», med skuespiller Ellen Dorrit Petersen (38) i hovedrollen, er tatt ut til å vises på Sundance-festivalen.

LES OGSÅ: Gitte Witt kapret Alexander Skarsgård

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer