Stordalen åpner dørene til soverommet

Petter Stordalen tok med Seoghør.no på privatomvisning på sitt nye milliard-hotell. Se video!

Publisert
SEOGHØR.NO: Petter Stordalen (49) var over seg av begeistring for sitt splitter nye luksushotell «Clarion Hotel & Congress Trondheim» før den offisielle åpningsfesten onsdag kveld.

Stordalen tok med Seoghør.no på en privat omvisning på hotellet, som har kostet en milliard kroner, og er et samarbeidsprosjekt mellom Rema 1000-gründer Odd Reitan (60) og Stordalen selv.

- Dette er bare helt fantastisk. Du lurer på om du er i New York eller Milano når du kommer inn her, sier Stordalen om det enorme lobbyområdet med 32 meter under taket.

Det 31.500 kvadratmeter store hotellet er utsmykket med moderne kunst, også fra Stordalens private samling.

Hotellsuiten der Petter og hans kone Gunhild (33) tilbragte natten etter åpningsfesten består av interiør til en verdi av en million kroner - og Stordalen setter tydelig pris på luksusen.

- Det er når du legger deg ned i senga at du kjenner at denne madrassen er verdt hver eneste krone av de 37.500 kronene den koster. Og masse puter. Det er bare sånn senger skal være, sier en sengeliggende Petter Stordalen til Seoghør.no under omvisningen.

Se Petter Stordalen på soverommet og i dusjen i videoen øverst i artikkelen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her sjokkerer han alle gjestene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer