«Storbynatt» trenger også en fettsuging

Harald Eia er allerede fettsugd i programmet, når «Storbynatt» også får sin fettsuging vil det løfte seg.

FETTSUGD: Harald Eia ble fettsugd som en del av innspillingen til «Storbynatt», men selv om innslaget ble vist under innspillingen tirsdag kom det ikke på TV. Foto: NRK/Storbynatt/Adele C. Blystad, Seher.no
FETTSUGD: Harald Eia ble fettsugd som en del av innspillingen til «Storbynatt», men selv om innslaget ble vist under innspillingen tirsdag kom det ikke på TV. Foto: NRK/Storbynatt/Adele C. Blystad, Seher.no Vis mer
LIKE SIKKERT SOM at «Oslolosen» går i utslitt denim fra topp til tå, er det at Bård Tufte Johansen og Harald Eia klarer å skape snakkiser med sine show – og de vet akkurat hvordan de skal klare å bygge opp mest mulig oppmerksomhet på forhånd. Det startet de med allerede for noen uker siden...

DA FIKK MAN først høre om norske kjendiskvinner som ble rundlurt av «Storbynatts» utsendte reporter – resultatet fikk man se på TV i går. Men under gårsdagens innspilling skapte duoen nye sjokkbølger da Harald Eia tok fettsuging og seinere spiste sitt eget fett. Det ble selvsagt saken som spredte seg på nettet i etterkant av innspillingen - men seansen glimret med sitt fravær da «Storbynatt» gikk på skjermen.

DE LIGGER SOM VANLIG i forkant av begivenhetene. Forhåndsreklamen fram mot de neste programmene er allerede på plass, og forventningene om at de to skal levere enda bedre etter debuten er også med på å dra med seerne videre. For det er mye uforløst og litt vel improvisert med talkshowdebuten, selv om de tidvis viser sin genialitet. Man får følelsen, som med Radioresepsjonen, at man ønsker å putte litt mye inn i programmet noe som gjør «Storbynatt» litt vel overvektig. Men så raskt det overflødige er kuttet bort og strammet opp, kommer Bård og Harald til å stå igjen med nok en TV-suksess.

ETTER EN LITT langdryg og vel tullete start med den hjerneskadede bokseren Cecilia Brækhus nektet å møte, løfter det seg når Martine Aurdal og Brita Møystad Engseth blir ikledd skjerf, potteplanter og burka under intervju med det de tror er en arabisk kanal.

OG FØRSTNEVNTE MØTER seg selv i døra når hun har blitt bedt om å dekke til hodet, er bedt om å fjerne leppestiften, sitter bak et slør, har fått beskjed om å ikke se på journalisten, og forteller at hennes forhold til hijab er at: «Grunnen til at jeg forsvarer det er at jeg synes kvinner skal få lov å bestemme selv hva de skal ha på seg selv.» Og går rett i saksa på oppfølgerspørsmålet: «så menn skal ikke prakke det på deg?»

DUOEN SOM MENER de er vant med å «tjene masse penger når de er sammen, og derfor ikke er sammen privat», har tydeligvis også sett mye på reklamefinansiert TV hver for seg på helligdager. Du vet de dagene der nær sagt alle reklamer er fra frivillige organisasjoner og helsekampanjer.

FOR DE TAR DISSE
kampanjene så til de grader på kornet, med «helsedirektoratets» Jørgen Lorentzen-kopi som reklamerer for temaet «9 av 14 kvinner opplever uønsket adferd ved egen omsorg» og «12 av 31 kvinner opplever frykt for avstand til egen endring av andres påstand.»

Hva det egentlig betyr trenger man vel all tid fram til neste program for å finne ut av...

«Storbynatt» sendes tirsdager og torsdager klokka 22.30 på NRK 1.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

ANDRE ANMELDELSER: 
LES OGSÅ: Man føler seg litt snytt
LES OGSÅ: Kjendisdaternes redningskvinne
LES OGSÅ: Hva er det lissom med disse folka?
LES OGSÅ: Kjærlighetslandpostbudet
LES OGSÅ: De slår i hvert fall Ylvis-brødrene
LES OGSÅ: Trøkkende, platt og kunstig
LES OGSÅ: Charter-nedtur
LES OGSÅ: Hvor ble det av masken, Jan Thomas?
LES OGSÅ: Bill. Mrk: Ny riksbitch søkes!
LES OGSÅ: Dette er oppvaks-TV
LES OGSÅ:
Sånn ja, Marion. Slik blir du TV-yndling
LES OGSÅ: Det er en lidelse å se på
LES OGSÅ: Hun snakker i 12 og et halvt minutt
LES OGSÅ: De serverte ståltrå i suppa før Hellstrøm ryddet opp...
LES OGSÅ: Er det noe rikingene mangler? Ja, penger.
LES OGSÅ: Sinnasnekker'n som er like farlig som byggmester Bob.
LES OGSÅ: Største endring siden GPS'en