HARDT PRESSET: Justisminister Knut Storberget på pressekonferansen i Oslo der han opplyste at han skrinlegger forslaget om å tillate politifolk å bruke hijab i tjenesten. Nå er han sykemeldt. Foto: SCANPIX
HARDT PRESSET: Justisminister Knut Storberget på pressekonferansen i Oslo der han opplyste at han skrinlegger forslaget om å tillate politifolk å bruke hijab i tjenesten. Nå er han sykemeldt. Foto: SCANPIXVis mer

Storberget på sykehus

- Justisministeren trenger ro.

SEHER.NO: Justisminister Knut Storberget ble onsdag ettermiddag innlagt på Medisinsk avdeling ved Oslo universitetssykehus, melder justisdepartementet i en pressemelding.

Justisministeren som den siste tiden har vært under hardt press i forbindelse med hijab-saken, skal nå være sykemeldt ifølge departementet. Storberget er nå under utredning og mer informasjon ventes fredag.

Statsminister Jens Stoltenberg snakket torsdag med Storberget og ønsker han god bedring.

- Justisministeren er nå til utredning og trenger ro slik at han kan komme tilbake og fortsette sitt viktige arbeid i regjeringen, sier Stoltenberg.

Statsministeren opplyser at i statsråd på fredag vil kultur- og kirkeminister Trond Giske konstitueres som ansvarlig for å styre Justisdepartementet i Storbergets sykefravær.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!