Storavis punger ut til Jolie og Pitt

Superparet gikk til søksmål etter skilsmissesak.

OPPSTYR: Mens parets advokater har kjempet i retten i London, var Brad Pitt og Angelina Jolie med på premiere for filmen «Salt» i Los Angeles. Foto: All Over Press
OPPSTYR: Mens parets advokater har kjempet i retten i London, var Brad Pitt og Angelina Jolie med på premiere for filmen «Salt» i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske søndagsavisen News of the World må betale penger til Angelina Jolie og Brad Pitt etter falske beskyldninger om at paret skulle gå fra hverandre.

Partene kom til enighet om beløpet i retten i London torsdag. Superparet var ikke tilstede, skriver The Guardian.

Det er i en sak fra januar at News of the World hevdet at paret hadde oppsøkt en skilsmisseadvokat i desember, og at de hadde blitt enige om å dele formuen på to milliarder kroner. De seks barna skulle ifølge artikkelen bo hos Jolie, mens Pitt skulle få besøksrett.

Pitt og Jolie følte at søndagsavisen krenket privatlivet deres, og hyret inn advokater fra Schillings til å ta saken videre mot News Group Newspapers. Advokatene mener artikkelen var et alvorlig misbruk av privat informasjon.

Etter den opprinnelige artikkelen gjorde Los Angeles-baserte advokater for paret News of the World oppmerksom på de falske anklagene, men de ble gjentatt i en ny sak en uke seinere.

- Historiene spredde seg over hele verden, sier advokatene.

Da avisen seinere nektet å trykke en beklagelse for anklagene, gikk de rettens vei.

- Da News of the World ikke offentlig trakk tilbake anklagene og ba om unnskyldning for dem, og dermed ikke informerte leserne om hva som var riktig, følte paret at de ikke hadde noe annet alternativ enn å gå til søksmål. Dagens seier markerer en slutt på denne saken for Brad og Angelina, sier Keith Schilling ifølge The Guardian.

Beløpet News of the World må ut med er ikke kjent. Det er foreløpig heller ikke kjent om de må trykke en beklagelse.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Stjal glansen i minimal paljettkjole