NESE-GREVER: I kinoaktuelle "The Darjeeling Limited" møtes tre av Hollywoods største mannlige stjerner - og neser. Foto: All Over Press
NESE-GREVER: I kinoaktuelle "The Darjeeling Limited" møtes tre av Hollywoods største mannlige stjerner - og neser. Foto: All Over PressVis mer

Stor stjerne - stor nese

Her er stjernene som klatret til topps i Hollywood - uten neseoperasjon.

SEHER.NO: Neseopererte Ashlee Simpson og Ashley Tisdale har litt av hvert å lære av stjerner som Adrian Brody, Owen Wilson og Jason Schwartzman.

Det går nemlig an å klatre helt til topps i Hollywood uten å fikse på nesen!

Både Ashlee og Ashley har lagt seg under kniven for å få en yndigere profil, men om de hadde tatt en titt på kinoaktuelle "The Darjeeling Limited" ville de nok oppdaget at man kan ha stor suksess med stor nese - også på film.

For det er ikke alltid neseplastikk er veien å gå for å få de store rollene...

Det har "Dirty Dancing"-stjernen Jennifer Grey fått erfare. Etter suksessen med rollen som Baby i suksessfilmen fra 1987 bestemte Jennifer seg for å gjøre nesen mindre. Og det har hun angret bittert på.

I et intervju med britiske Channel 5 innrømmet Jennifer at neseoperasjonen var den største feilen hun noensinne hadde begått, fordi  ingen lenger kjente henne igjen som "hun fra Dirty Dancing".

Vi tipper Jennifer angrer litt ekstra når hun ser disse stjernene, som alle har hatt stor suksess med store neser: