Stor lykke for liten pappa

«Game of thrones»-stjernen tok med sin nyfødte datter på spasertur.

UTE PÅ TUR: Peter Dinklage dekket til sin lille datter så godt han kunne da to gikk tur i New York mandag. Foto: Stella Pictures
UTE PÅ TUR: Peter Dinklage dekket til sin lille datter så godt han kunne da to gikk tur i New York mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Peter Dinklage (42) har gjort suksess i rollen som adelsmannen Tyrion Lannister i dramaserien «Game of Thrones» - som her til lands sendes på NRK.

Også på hjemmebane går livet på skinner for TV-stjernen - som kun måler 1,35 meter på strømpelesten.

I desember ble Dinklage og hans kone Erica Schmidt foreldre til en liten jente og mandag var det en stolt pappa som tok øyensten med på spasertur i New York.

I tillegg til bleieskift er Dinklage for tiden opptatt med å spille inn sesong to av «Game of Thrones» som har planlagt premiere på amerikansk TV i april.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Twilight»-stjernen blir pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer