Stor jubel for Carlsens hjemkomst

- Nå skal jeg slappe av og sove litt, sa Carlsen til pressen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sjakkverdensmester Magnus Carlsen (22) ankom onsdag ettermiddag Gardermoen.

I bagasjen hadde verdensmesteren med seg pokalen og medaljen som beviser at han er den nye verdensmesteren i sjakk etter å ha beseiret inderen Viswanathan Anand (43) i den indiske byen Chennai.

Da Carlsen kom ut i ankomsthallen ble sjakkspilleren møtt av en stor mengde fans, venner og familie, presse og Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog. Den ferske verdensmesteren kan fremover forvente seg en rekke markeringer for å hedre den fantastiske prestasjonen.

- Nå skal jeg slappe av og sove litt, sa Carlsen til pressen.22-åringen sa han syntes det var deilig å være hjemme igjen, og at han har fulgt med litt på hva som har blitt skrevet om ham mens han var i India.- Jeg har sett litt. Det har jo gått bra, og da er alt positivt, og det er enklere å se på ting. Det er ikke så hyggelig å lese om ting når det går dårlig, fortalte Carlsen. 

Magnus Carlsens VM-kamp har skapt en enorm sjakkinteresse i Norge. Sendingen fra mesterskapet, både på VGTV og NRK har hatt enormt høye seertall og VM-kampen har blitt fulgt av store deler av Norges befolkning, uansett aldersgruppe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer