Pink:

Stoppet konserten da hun så plakaten

- Du kommer til å klare deg.

- DU KOMMER TIL Å KLARE DEG: Mandag 20. august holdt artisten Pink en konsert i Brisbane, Australia. Blant publikum stod 14 år gamle Leah med en plakat med en helt spesiell beskjed. Video: Donkin Katrina / Facebook Vis mer

Artisten P!nk (38) er for tiden opptatt med sin «Beautiful Trauma»- turné, og mandag var hun på plass i den australske byen Brisbane.

Popstjernen er kjent for sine kreative sceneshow, og har blant annet tidligere kommet «flygende» gjennom arenaen.

Å måtte stanse opp midt i en konsert, er artisten likevel ikke redd for. Det viste hun under mandagens konsert. Midt i en sang stoppet artisten nemlig opp da hun fikk øye på en rørende plakat blant publikum.

Trengte en klem

14 år gamle Leah var på Pink- konserten med sin nylig avdøde mors venninne. Moren og venninnen skulle opprinnelig se konserten sammen, men da den unge jentas mor ikke lenger levde slik at hun fikk overvære konserten, hadde venninnen tatt med seg datteren hennes i stedet.

De to hadde også tatt med seg en plakat hvor det sto skrevet at Leah nettopp hadde mistet moren si, og at hun derfor hadde bruk for en klem.

Saken fortsetter nedenfor.

SCENESHOW: P!ink er kjent for sine sceneshow. Her fra en konsert i USA i april. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix
SCENESHOW: P!ink er kjent for sine sceneshow. Her fra en konsert i USA i april. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer

Da P!nk fikk øye på plakaten, pekte hun mot den og fikk den sendt framover mot scenen, slik at hun fikk tatt en nærmere titt på den. Etter å ha lest den selv, leste hun den også opp for resten av publikum mens hun pekte på Leah for å bekrefte at hun var jenta det var snakk om.

Deretter banet artisten seg fram mellom publikum for å nå den unge jenta og gi henne en stor klem.

- Du kommer til å klare deg, kan man høre en tydelig rørt P!nk si til jenta, mens venninnen forteller henne hvor høyt moren elsket henne.

- Har ikke sluttet å smile

- Vi sto og vinket med plakatene så snart hun så mot oss, forteller morens venninne til Se og Hør, og fortsetter:

- Jeg sa til Leah: «Du kommer til å få klemmen din, kjære. Nå får du klemmen din».

Videre kan venninnen fortelle at hun mener det må være moren som har iscenesatt det hele, og at dattera fortsatt smiler etter opplevelsen.

- Det var en klem fra himmelen.

P!nk, eller Alecia Moore som hun egentlig heter, er selv mor til to barn som hun har sammen med ektemannen Carey Hart (43).

Saken fortsetter nedenfor.

SUPER BOWL: Grammy-vinner Pink fikk æren av å synge nasjonalsangen under årets Super Bowl, men det gikk kanskje ikke så bra som hun håpet - ifølge en rekke fans. Video: NTB Scanpix Vis mer

- Det er lenge siden jeg bestemte meg for at jeg ønsket meg en lykkelig familie, og det er mitt absolutt øverste mål i livet, har hun tidligere uttalt til People.

Hun har heller ikke lagt skjul på at hun elsker å være mor.

- Det er det beste i hele verden. Willow er det kuleste som noen gang har skjedd med meg. Hun er både frekk og morsom, og nå har jeg noen som liker at jeg synger teite sanger hele dagen i tillegg. Hun dømmer meg ikke. Hun er trolig den eneste person som ikke dømmer meg, har hun fortalt til bladet GQ.

LES OGSÅ: - Det var jævlig vondt