TØR DER STEINFELD TIER: Stian Blipp var i kjempeform på 20-årsfesten til p3. Da Stian Blipp jobbet i kanalen fikk han Hans-Wilhelm Steinfeld til å miste munn og mæle under et intervju, minnes han med gru. Foto: Stella Pictures
TØR DER STEINFELD TIER: Stian Blipp var i kjempeform på 20-årsfesten til p3. Da Stian Blipp jobbet i kanalen fikk han Hans-Wilhelm Steinfeld til å miste munn og mæle under et intervju, minnes han med gru. Foto: Stella PicturesVis mer

Stoppet kjeften på Steinfeld

Det er ikke mange som makter å gjøre NRK-slugger Hans-Wilhelm Steinfeld stum. Stian Blipp var livredd - men klarte det.

SEOGHØR.NO: Stian Blipp (23) har vært live som «Idol»-programleder og gjøglet i «Torsdag kveld fra Nydalen», men det mest nervepirrende opplevde han nok da han jobbet i NRK P3.


- Dette er mitt skumleste minne fra P3-tiden. Jeg jobbet som reporter i «Banden», og skulle intervjue selveste Hans-Wilhelm Steinfeld direkte på telefon.

- Jeg hadde hørt mye om hvordan Steinfeld kunne være, og det manglet ikke på advarsler: «Han eter deg rå!», «Han får folk til å grine!», «Ikke kødd med Steinfeld!». Jeg gikk til oppgaven med skrekkblandet fryd, forteller den profilerte TV2-stjernen.

Telefonintervjuet gikk sin gang, uhøytidelig med spørsmål og svar. Til slutt tok Stian Blipp mot til seg, og stilte spørsmålet som brant på tungen:
«Hans Wilhelm Steinfeld, er du i slekt med Jerry Seinfeld?»

BROREN?: Stian Blipp satte ut Steinfeld ved å spørre om han var i slekt med komistjernen Jerry Seinfeld. Foto: Stella Pictures
BROREN?: Stian Blipp satte ut Steinfeld ved å spørre om han var i slekt med komistjernen Jerry Seinfeld. Foto: Stella Pictures Vis mer


 - Det ble helt stille i den andre enden. Lenge. Jeg hadde forventet hva som helst, bare ikke stillhet.

- Steinfeld sa ikke ett ord. Stillheten varte lenge - og var så pinlig - at jeg ble desperat. Jeg trykket på en knapp og fyrte av en jingle. Da jingelen var over, takket jeg Steinfeld for intervjuet - fortsatt uten at det kom en lyd på telefonlinjen, avslører Stian Blipp.

NRK P3 feirer i høst 20 årsjubileum. I denne serien deler tidligere og nåværende programledere sine sterkeste P3-minner med Seoghør.no.

LES OGSÅ: Magen til Chris vokser mest