FLOTT: Alexandra Joner er kjent for å spille på sex og ifølge FHM er hun "Norges diggeste popstjerne".  Foto: Morten Eik / Se og Hør
FLOTT: Alexandra Joner er kjent for å spille på sex og ifølge FHM er hun "Norges diggeste popstjerne". Foto: Morten Eik / Se og HørVis mer

Stoppet de dristigste bildene

Alexandra Joner stiller opp lettkledd for herreblad, men vil ikke vise alt.

SEOGHØR.NO: Alexandra Joner (22) har raskt markert seg som et av Norges store stjerneskudd med hitlåten «Sunrise». Fredag får fansen se en ny side av artisten når hun pryder herrebladet FHM sitt cover.

22-åringen har stilt opp i en rekke sexy bikinibilder, og forteller til VG at hun ikke trengte lang betenkningstid før hun stilte opp, men at ville ha kontroll på det ferdige resultatet. 

- Det var noen bilder uten bikinitopp og sånt, men det var ikke sånn at jeg viser alt. Likevel følte jeg at det ble for mye, og ba om at bildene ikke skulle trykkes, sier hun til VG.

Joner er svært fornøyd med resultatet, men sier at hun gruer seg til kameratene ser de små-dristige bildene. Sangeren sier at hun vanligvis går i store joggeklær til hverdags, men på premierer og fester er hun derimot kjent for sine supersexy antrekk. 

Hun har tidligere sagt til Seoghør.no at det er helt greit å spille på sex, men at hun helst ikke viser frem magen og at det hadde vært flaut om dype utrigninger førte til puppeglipp på scenen. 

FHM-bildene ble tatt på en strand i Barcelona, og Alexandra synes det til tider var litt pinlig under photoshooten. 

- Det sto jo masse folk å så på at jeg ålte meg rundt i bikini, så det var litt småflaut. Ellers var det bare morsomt, og jeg synes ikke det ser vulgært ut i det hele tatt. 

I FHM-intervjuet forsvarer hun også Tone Damlis sexy image, som har fått mye oppmerksomhet de siste månedene. 
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brystene faller aldri ut